ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
10 Apr.

Τάμτα – “Σ’ Αγαπώ” | Νέο Ραδιοφωνικό Single

«Πάντα, επιμένω, περιμένω ένα σου σημάδι, μέσα στο σκοτάδι…»

Το «Σ’ Αγαπώ», ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά radio & club hits της δεκαετίας του 2000, παίρνει νέα πνοή με τη φωνή της Τάμτα!

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής δε σταματάει να μας εκπλήσσει με τις κυκλοφορίες της τον τελευταίο χρόνο: ταρακούνησε την Ευρώπη στους ρυθμούς του «Replay», τραγούδησε το Νο1 «Senorita» με τον SNIK και «έριξε» το YouTube & το Spotify, μας έδωσε μια γεύση μέσα από το επερχόμενο διεθνές EP της με το «Sex With Your Ex» και πλέον κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο ελληνόφωνο single της που αποτελεί επανεκτέλεση ενός διαχρονικού ελληνικού pop τραγουδιού.

Το «Σ’ Αγαπώ» σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού και μουσική του Αλέξανδρου Βουραζέλη που πρωτοκυκλοφόρησε το 2002 με τη φωνή της Μαριάντας Πιερίδη, επιστρέφει 18 χρόνια μετά σε νέα εκτέλεση με τη φωνή και τη μοναδική ερμηνεία της ανατρεπτικής Τάμτα. Το single κυκλοφορει σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company ενώ την ίδια μέρα πρόκειται να απολαύσουμε και στο YouTube το official video «έκπληξη» του τραγουδιού.