ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
27 Aug.

«Τετράγωνα»: Δείτε το teaser από το νέο video clip του STAN

Κυκλοφορεί την 1η Σεπτεμβρίου και… θα μας εκπλήξει!

Στη δημοσιότητα δίνεται μια πρώτη γεύση από το video clip του νέου single του STAN «Τετράγωνα», ο οποίος αυτή τη φορά έχει σκοπό να μας εκπλήξει με κάτι διαφορετικό από τις μέχρι τώρα μουσικές επιτυχίες του.

Τα «Τετράγωνα», σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και μουσική Χρήστου Σαντικάι, θα κυκλοφορήσουν την 1η Σεπτεμβρίου από την ICON MUSIC Records και την Panik Records, μαζί με το video clip, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος.

Ο ταλαντούχος δημιουργός και τραγουδιστής επιστρέφει ανανεωμένος μετά από ένα δυναμικό καλοκαίρι γεμάτο επιτυχημένες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό και υπόσχεται να μας κερδίσει, γι’ ακόμα μια φορά, με το νέο τραγούδι του.

Πριν από μερικές μέρες κι έχοντας δημοσιοποιήσει μόνο μερικές backstage φωτογραφίες από το video clip, ο STAN αποκάλυψε κάποιους στίχους από τo νέο του κομμάτι «Τετράγωνα» στα social media. «Δεν είναι φρένο η αγάπη, είναι γκάζι. Μες του μυαλού μου τα τετράγωνα για σένα κάθε νύχτα μάλωνα χωρίς να έχω επιχειρήματα πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά γύρω από το εξώφυλλο.

Ο STAN ξέρει πώς να κρατά σε αγωνία το κοινό του, το οποίο δείχνει να ανυπομονεί για τη νέα του επιτυχία…

1η Σεπτεμβρίου… Έρχεται… #tetragona

Δείτε το εντυπωσιακό video teaser του «Τετράγωνα»: