ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
30 Nov.

«The Voice»: Δείτε όσα συνέβησαν στο πρώτο Knockout!

Με το πρώτο Knockout άρχισε η τρίτη φάση για το «The Voice of Greece», το βράδυ της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου.

Μετά από τα Battles, οι τέσσερις coaches του «The Voice of Greece», δηλαδή ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν συγκεντρώσει συνολικά 18 παίκτες ο καθένας στην ομάδα του. Στη φάση των Knockouts το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους coaches.

Στα Knockouts βλέπουμε τους coaches να φτιάχνουν έξι τριάδες με τους παίκτες της ομάδας τους.

Οι τρεις παίκτες εμφανίστηκαν μαζί στο stage και τραγούδησαν ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι. Οι coaches επέλεξαν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο θα συνεχίσουν μαζί στα Cross Battles, που θα είναι live. O κάθε coach έχει όμως τη δυνατότητα να κλέψει δύο παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts και να τους εντάξει στην ομάδα του. Έτσι συνολικά στην επόμενη φάση των Cross Battles, κάθε coach συνεχίζει με 8 παίκτες στην ομάδα του.

Όσοι παίκτες κατάφεραν να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο των Knocouts, θα συνεχίσουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, όσο προχωρούν στην τελική φάση του μεγαλύτερου μουσικού show του πλανήτη.

O παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης ήταν μαζί τους στη σκηνή, ενώ η Λάουρα Νάργες υποδεχόταν τους παίκτες που κέρδισαν με τις οικογένειές τους στα παρασκήνια.

Δείτε τις μονομαχίες πατώντας εδώ.