ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
13 Sep.

18:00-20:00 – Θέμης Γεωργαντάς: Ο «παλιός» του Super είναι (πάντα) αλλιώς!

Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, ίδια αγάπη για καλή ελληνική μουσική! Ο Super FM, ο διαχρονικά αγαπημένος σας μουσικός σταθμός, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά του για τη σεζόν 2023-2024! Στη super ομάδα μας εντάχθηκαν νέα πρόσωπα που ήρθαν να ενισχύσουν τους υπόλοιπους παραγωγούς διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενθουσιασμό και καλή διάθεση!

Τώρα… δεν είμαστε σίγουροι αν χρειάζεστε να σας συστήσουμε τον συγκεκριμένο παραγωγό! Γιατί αν τώρα ανακαλύψατε την εκπομπή του Θέμη, τότε μάλλον τώρα ανακαλύψατε και τη μουσική. Σταθερός, όπως ήταν τόσα χρόνια ο αγαπητός και πάντα up-to-date Θέμης Γεωργαντάς θα είναι μαζί σας καθημερινά 18:00-20:00 όπως κάνει άλλωστε μέσα από την συχνότητα του Super από το 2014! Φυσικά, θα συνεχίσει να μας προσφέρει μουσικές και περίεργες ειδήσεις με τον δικό του μοναδικό τρόπο, καθώς επίσης θα συνεχίσει να μας παρουσιάζει κάθε Παρασκευή το Super Top20, με τα 20 δημοφιλέστερα τραγούδια της εβδομάδας που μας πέρασε στον Super!

Ο Θέμης Γεωργαντάς δεν χρειάζεται συστάσεις. Σε περίπτωση όμως που υπήρξατε κλεισμένος κάπου και αποκλεισμένος από τα πάντα τα τελευταία χρόνια να σας ενημερώσουμε πως είναι δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός & Dj. Είναι επίσης ο μακροβιότερος παρουσιαστής του Mad και η εκπομπή ΟΚ το σήμα κατατεθέν! Έχει πάρει συνέντευξη από τα μεγαλύτερα ονόματα της International μουσικής σκηνής, όπως George Michael, Robbie Williams, Kylie Minogue, Lady Gaga, Beyonce, Spice Girls, Rihanna και πολλά ακόμα. Ο Θέμης είναι απόλυτα ταυτισμένος με τη μουσική. Στον αέρα του Super FM βγήκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2014 και μας απογειώνει καθημερινά 18:00-20:00, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το μεγαλύτερο μουσικό event της Κύπρου, τα Super Music Awards!

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακούτε τον Super FM online μέσα από την ιστοσελίδα μας www.superfmradio.com και από το app μας στα App Store & Play Store. Εκτός από το να μας ακούτε online, στο site μας μπορείτε φυσικά να μείνετε up-to-date με όλα τα τελευταία μουσικά νέα, τις super αποκλειστικότητες, τους μεγάλους διαγωνισμούς και τα πλούσια δώρα, τα live links μας και τα μοναδικά Super events. Αυτά μπορείτε επίσης να τα μαθαίνετε και από τα social media μας. Πολύ απλά, stay connected, stay Super ακολουθώντας τα accounts του σταθμού στα social media!

Συντονιστείτε στο νέο πρόγραμμα του αγαπημένου σας σταθμού, που σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα.

Super FM – Παίζει αυτά που θέλεις!
104.8, 95.7 & 103.4!