ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
21 Nov.

Το «Φταίει» του Γιώργου Σαμπάνη σπάει και αυτό το ρεκόρ!

Το «Φταίει» του Γιώργου Σαμπάνη σπάει και αυτό το ρεκόρ!

Το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη είναι Νο1 στις τάσεις του YouTube δύο εβδομάδες συνεχόμενα από την ημέρα κυκλοφορίας του!

Το παιδί-θαύμα της ελληνικής δισκογραφίας στην πιο ώριμη στιγμή του, εκπλήσσει με την εκρηκτική ενέργεια και την πρωτόγνωρη δομή της νέας του επιτυχίας! Το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους «ΦΤΑΙΕΙ», μια δυναμική μπαλάντα που δεν μπορεί να αφήσει κάνεναν που έχει καρδιά ασυγκίνητο, είναι το πρώτο δείγμα από το ανανεωμένο μουσικό ύφος που θα χαρακτηρίζει το πολυαναμενόμενο επερχόμενο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη.

H δυναμική αυτή μπαλάντα με τους κοφτερούς στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, ανταμείφθηκε με ένα εξαιρετικό video clip που έσκασε σαν βόμβα. Ένα ιδιαίτερα μοντέρνο, εκρηκτικό και καθηλωτικό βίντεο σε σκηνοθεσία Τζίμη Δροσινού και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου. Ήταν επόμενο μέσα σε λίγες ώρες να σκαρφαλώσει στο #1 των τάσεων στο YouTube και να παραμείνει εκεί δύο εβδομάδες από την ημέρα κυκλοφορίας του ενώ ταυτόχρονα σκαρφαλώνει για τις πρώτες θέσεις του Official Airplay Chart!