ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
11 Sep.

Το νέο video clip του Ηλία Βρεττού κυκλοφορεί.

Ο Ηλίας Βρεττός «ντύνει» με εικόνα τη νέα του επιτυχία «Ώρα Μοναξιάς» και μας χαρίζει ένα music video γεμάτο συναισθήματα.

Με την κιθάρα του και την αισθαντική του ερμηνεία, ο Ηλίας Βρεττός μας μεταφέρει μέσα από το video, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals, την αποξένωση της μοναξιάς που μας κάνει σιωπηλούς θεατές της ζωής των άλλων και όσων εξελίσσονται δίπλα μας, καθώς και το «φάρμακο» για να τη νικήσουμε, την αγάπη.

Το «Ώρα Μοναξιάς», σε μουσική του Δημήτρη Χάρμα και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ «Σωστό Μου Λάθος» και είναι ένα από τα τραγούδια που αγάπησε αμέσως το κοινό.

Μάλιστα, τέσσερις ημέρες αφότου ανέβηκε στο YouTube, το lyric video έγινε Νο. 1 στις γενικές τάσεις, ενώ έχει ξεπεράσει το 1,2 εκατομμύρια views.

Αυτή την περίοδο, μετά τη φετινή του sold out περιοδεία, με περισσότερους από 60 σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, ο ταλαντούχος και αγαπητός τραγουδιστής βάζει για ακόμα μία φορά τη σφραγίδα του στη νυχτερινή Αθήνα, κάνοντας εμφανίσεις στο «Nalu» κάθε Δευτέρα.

Το άλμπουμ «Σωστό Μου Λάθος» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.

 

Πηγή: hit-channel.com