ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
09 Dec.

To “Perfect” του Ed Sheeran στην κορυφή του UK TOP 40!

Ήταν αναμενόμενη η άνοδος του Ed Sheeran στο Νο 1 του UK TOP 40. Μετά από την κυκλοφορία του “Perfect” με το ντουέτο του με την Beyonce έδωσε έξτρα προβάδισμα και προώθηση της υπέροχης αυτής ερωτικής μπαλάντας.

Σας θυμίζουμε πως το “Perfect” βρίσκεται εδώ και 22 εβδομάδες στον κατάλογο των Βρετανικών Charts. Την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν στην τρίτη θέση ενώ όλοι περίμεναν πως κάποια στιγμή θα ανέβαινε στην πρώτη θέση.

Είναι πολύ γνωστό πως όλα τα Christmas No1 στο UK TOP 40 καταγράφονται στην μουσική ιστορία των Βρετανικών Charts. Πιστεύουμε πως με το “Perfect” θα σας ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα αλλά που ξέρετε μπορεί να καλωσορίσουμε και το 2018 με αυτό το υπέροχο πραγματικά τραγούδι.

Το ντουέτο του Ed Sheeran με την Beyonce έκανε τη διαφορά…

“Αισθάνομαι ότι τα πράγματα έχουν ολοκληρωθεί”, είπε στο Radio 1, αναφερόμενος στο ότι έφτασε στο Νο1 ξανά με το  “Shape Of You” στις αρχές του 2017.

To “Perfect” είναι το τέταρτο του single που ανεβαίνει στην πρώτη θέση, καθώς το 2004 ανέβηκε ξανά στο Νο1 με τα τραγούδια “Sing” και “Thinking Out Loud” και με το “Shape of you” φέτος.

Το “Perfect”, το ακούτε στον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου και κάνει νέα είσοδο το ντουέτο του με την Beyonce στην 12η θέση των Airplay Charts του SUPER TOP 20 για αυτή την εβδομάδα. 

Απολαύστε το: