ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
14 Dec.

TOP 10 INTERNATIONAL: Αλλαγή στην κορυφή!

Παρουσιάστηκε το καινούργιο ΤOP 10 INTERNATIONAL στον SUPER, όπως κάθε Παρασκευή 8 με 9 το βράδυ από τον Ζήνωνα Ζιντίλη. Πολλές οι ανακατατάξεις και αυτή την εβδομάδα με σημαντικότερη αυτή που αφορά στο No 1 της λίστας με τα πρώτα 10 INTERNATIONAL τραγούδια για την εβδομάδα μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου στον SUPER, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

Στην πρώτη θέση του νέου TOP 10 INTERNATIONAL ανέβηκε η P!nk με το “A Million Dreams” από το No 2 της περασμένης εβδομάδας.

Στην νέα λίστα, το “Thank u, Next” της Ariana Grande ήταν το μόνο που παρέμεινε σταθερό στο No 3, 4 τραγούδια σημείωσαν άνοδο, άλλα 4 τραγούδια έπεσαν θέσεις, ενώ είχαμε και μια νέα είσοδο στη λίστα.

Το No 1 των περασμένων τριών εβδομάδων από τον Marshmello και τον Bastille “Happier”, έπεσε μια θέση στο No 2 αυτή την εβδομάδα.

Το “Thank u, Next” της Ariana Grande ήταν το μόνο που διατήρησε τη θέση που είχε και την περασμένη εβδομάδα, επομένως παραμένει σταθερό στο No 3.

Νέα είσοδος 

Τη μοναδική νέα είσοδο για αυτή την εβδομάδα στο ΤOP 10 INTERNATIONAL τη βρίσκουμε στο No 10 και είναι η συνεργασία του Mark Ronson με τη Miley Cyrus στο νέο single “Nothing Breaks Like A Heart”. Αποτελεί το πρώτο δείγμα από το πέμπτο άλμπουμ του καλλιτέχνη και είναι και το Energy Play αυτή την εβδομάδα στον SUPER.

Αναλυτικά το TOP 10 INTERNATIONAL, όπως έχει διαμορφωθεί.