ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
20 Feb.

Το τρυφερό μήνυμα της Madonna στον υιοθετημένο της γιο

Στις 19 Φεβρουαρίου γιορτάζεται στην Αμερική η Ημέρα Προέδρου (Presidents day). Η βασίλισσα της pop Madonna πόσταρε την πιο κάτω φωτογραφία στον Instagram με αφορμή την ημέρα αυτή με ένα πολύ ωραίο και τρυφερό μήνυμα για τον υιοθετημένο της γιο.

https://www.instagram.com/p/BfZ88i_BxfL/?taken-by=madonna

Η Madonna έχει τέσσερα παιδιά, δυο από τα οποία είναι από το Μαλάουι. Η βασίλισσα λοιπόν πόζαρε με το γιο της David Banda, το ένα από τα δύο της παιδιά που έχει υιοθετήσει από το Μαλάουι, γράφοντας πως γιορτάζει την Ημέρα Προέδρου με τον μελλοντικό πρόεδρο του Μαλάουι. Στο post η Madonna χαρακτηρίζει το γιο της ως την ζεστή καρδιά της Αφρικής και ότι είναι προορισμένος για σπουδαία πράγματα στη ζωή του.

Η Madonna έχει έντονη φιλανθρωπική δράση στη χώρα, αφού έχει δημιουργήσει τον μη-κυβερνητικό οργανισμό Raising Malawi για να υποστηρίζει ορφανά και ευάλωτα παιδιά του Μαλάουι. Επίσης έχει χορηγήσει σχολεία και νοσοκομεία. Μάλιστα, το 2014, λόγω της έντονης της φιλανθρωπικής της δράσης στη χώρα, ο πρόεδρος Peter Mutharika ως πρέσβειρα παιδικής μέριμνας του Μαλάουι.