ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
02 Jun.

🔥 Έλενα Τσαγκρινού: Το νέο της παγκόσμιο deal

Άλλη μία κορυφαία στιγμή για την Έλενα Τσαγκρινού και την Panik Records! Λίγες ημέρες μετά την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision με το «El Diablo», που έγινε ένα από τα super hits της διοργάνωσης και απέσπασε εξαιρετικά reviews, η Panik Records και η Sony Music υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για την τραγουδίστρια. 

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, ξεπερνά για ακόμα μία φορά τα σύνορα, καθώς θα κυκλοφορήσει και θα προωθηθεί από την Sony Music σε όλο τον κόσμο

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, από την Panik Records, το «El Diablο» ξεχώρισε σε όλη την Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, το music video ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends σε πολλές χώρες, όπως οι Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Ισπανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Φινλανδία, Ολλανδία, Κροατία και Λιθουανία, ενώ τα official videos του στο YouTube (music video, εμφανίσεις στην Eurovision) έχουν πάνω από 20 εκατομμύρια views

Επίσης, το τραγούδι βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts, σε χώρες όπως Ελλάδα, Κύπρος, Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, καθώς και στο top10 της παγκόσμιας λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια, ενώ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 12 εκατομμύρια streams.

Αυτή την περίοδο, η Έλενα Τσαγκρινού ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι και κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό.