ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
15 May.

Νέα Συνεργασία & Music Video: Martin Garrix feat. Bono & The Edge – We Are The People (UEFA EURO Song)

Η συνεργασία της χρονιάς είναι εδώ κι ακούει στα ονόματα των Martin GarrixBono και The Edge, για το “We Are The People”, επίσημο τραγούδι του UEFA EURO!

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους DJs στον κόσμο, ο Martin Garrix ένωσε τις δυνάμεις του με τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος U2, τον front-man Bono και τον κιθαρίστα The Edge, και παρουσίασαν το τραγούδι του επερχόμενου UEFA European Football Championship.

Ο λόγος γίνεται για το “We Are The People”, το οποίο αποτελεί μία αφυπνιστική, ενοποιητική και μαγική θα λέγαμε δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τους Albin NedlerBONNGiorgio TuinfortThe EdgeMartin Garrix και Bono. Το τραγούδι είδε το φως της δημοσιότητας άξαφνα στις 14 Μαΐου, μιας και η δημιουργία κι η ηχογράφησή του πραγματοποιήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Garrix ξεκίνησε τη δημιουργία του “We Are The People” πριν από τρία χρόνια και το intro κιθάρας τον οδήγησε στην επιλογή του The Edge, μιας και η ατμόσφαιρα και το ύφος θύμιζε κάτι από U2. Η επιλογή του, λοιπόν, στον Bono και τον The Edge ανέβασε το τελικό αποτέλεσμα σε άλλο επίπεδο κι απέδειξε για ακόμη μία φορά πως όλα τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Garrix ανέφερε: “Το να δημιουργείς μουσική για ένα από τα μεγαλύτερα, αθλητικά events στον κόσμο μαζί με τον Bono και τον The Edge ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Είμαι πολύ υπερήφανος για ό,τι καταφέραμε μαζί κι ενθουσιασμένος που τελικά το μοιραζόμαστε με τον κόσμο.”

Το “We Are The People” απέκτησε και το δικό του ξεχωριστό music video, το οποίο προωθεί το αίσθημα

της ενότητας μέσα από διάφορες, καθημερινές στιγμές μεταξύ των ανθρώπων. Από αυτό φυσικά δεν λείπουν οι εμφανίσεις των τριών καλλιτεχνών, με την ενέργειά τους να μεταδίδεται σε όλους μας ταχύτατα.

Δείτε το Music Video:

Πηγή: soundarts.gr