ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
13 Oct.

«Πόσο Πόσο»: Νίκος Απέργης και Μαλού ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ακούστε το νέο τραγούδι του Νίκου Απέργη και της Μαλού.

Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού, δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες που μας έχουν χαρίσει τραγούδια – επιτυχίες, πρωταγωνιστούν σε ένα νέο ντουέτο με τίτλο «Πόσο Πόσο».

Το «Πόσο Πόσο» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που κερδίζει από το πρώτο άκουσμα και το  απογειώνεται από τις φωνές και τη χημεία του Νίκου Απέργη και της Μαλού.

Τη μουσική του «Πόσο Πόσο» υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Απέργης ενώ οι στίχοι ανήκουν στον στενό συνεργάτη του, Αλέξανδρο Ελευθεριάδη.

Το «Πόσο Πόσο» συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, σε ασπρόμαυρη αισθητική, που σκηνοθέτησαν οι ΤΗΙΝΚ2ICE και ο Νίκος Απέργης.

«Πόσο πόσο ακόμα θ αντέξω / Κοντά σου θα τρέξω / Με χίλια στην πόρτα σου απ’ έξω / Μακριά σου τι να πιστέψω / Για ποιον να παλέψω / Ποιο ξένο κορμί να λατρέψω», τραγουδούν ο Νίκος Απέργης και η Μαλού.

Και συνεχίζουν: «Πόσα βράδια ακόμα μακριά σου / Χωρίς τα φιλιά σου / Χωρίς να ξυπνάω αγκαλιά σου / Άσε με να έρθω κοντά σου / Τι θέλεις φαντάσου / Και όλα θα γίνουν δικά σου»

Το «Πόσο Πόσο» ακολουθεί για τον Νίκο Απέργη το single «Δεν Αγαπάνε Έτσι» που κυκλοφόρησε αυτό το καλοκαίρι, ενώ για τη Μαλού είναι το πρώτο τραγούδι της μετά δύο χρόνια και το single «Αγύριστο Κεφάλι» του 2020.

Εκτός από τη δισκογραφική συνεργασία τους στο «Πόσο Ποσό», ο Νίκος Απέργης και η Μαλού θα ενώνουν τις δυνάμεις τους και επί σκηνής στο «Cabaret» από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 21:00.

Το «Πόσο Ποσό» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.