ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
21 Dec.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του “The Voice of Greece”!

Το «The Voice Of Greece» έριξε αυλαία με ένα συναρπαστικό τελικό, το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου και η επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας είναι γεγονός!

Έπειτα από 14 Blind Auditions, 5 Battles, 3 Knock Outs και 4 Lives η αναζήτηση για τη μεγάλη φωνή έφτασε αισίως στο τέλος. Το ίδιο και η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια που κράτησε καθηλωμένο το κοινό.

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό και διεκδήκησαν το έπαθλο ήταν:

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, ο Γιώργος Ζιώρης και η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Μαρίνα Κυριαζοπούλου και η Δέσποινα Λεμονίτση.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Φανή Ζωχιού. Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Στέλιος Ιωακείμ, η Χριστοδούλα Τσαγγαρά και ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Ποιος αναδείχθηκε νικητής του, κατακτώντας με το «σπαθί» του το πολυπόθητο συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά και ένα αυτοκίνητο;

Ο μεγάλος νικητής του «The Voice Of Greece» είναι ο Γιώργης Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια!

Ο υπερταλαντούχος τραγουδιστής εντυπωσίασε και ενθουσίασε καθ’ όλη τη διάρκεια του μουσικού show για να ενταχθεί τελικά στην ίδια δισκογραφική οικογένεια μαζί με το μέντορά του, τους υπόλοιπους coaches και πολλούς ακόμη διάσημους καλλιτέχνες του μουσικού στερεώματος.

Η πορεία στην ελληνική δισκογραφία μόλις ξεκίνησε για τον Γιώργο Ζιώρη, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας σημειώνει δεύτερη διαδοχική νίκη στο «The Voice Of Greece»!