ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
30 Nov.

Βασίλης Καρράς: Κυκλοφορεί το νέο του album «Αλήτη με λένε»!

Ο Βασίλης Καρράς, πιστός στο δισκογραφικό του ραντεβού κάθε Φθινόπωρο τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο Αλήτη με λένε.

12 νέα τραγούδια, ανάμεσά τους η ήδη μεγάλη επιτυχία «Πέρασε ο καιρός» που παίζει στον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου, τις τελευταίες εβδομάδες, έρχονται για να μας κάνουν να αγαπήσουμε, να παθιαστούμε αλλά και να πονέσουμε παρέα με τη γνήσια λαϊκή φωνή του Βασίλη Καρρά.

Μετρώντας 40 χρόνια στη δισκογραφία, για τα οποία πραγματοποίησε 2 μεγάλες συναυλίες τον περασμένο Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Βασίλης Καρράς μετράει ήδη αμέτρητες επιτυχίες και sold out εμφανίσεις, με το φανατικό κοινό του να τον ακολουθεί πιστό σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Στον ολοκαίνουργιο δίσκο του συμπεριλαμβάνονται και δύο ντουέτα, το «Ούτε Λέξη» με την Καίτη Γαρμπή με την οποία εμφανίζεται αυτόν τον καιρό στη Θεσσαλονίκη αλλά και το «Δραπετεύω» με τη συμμετοχή του Σάββα Ισοβίτη και του Στέλιου Στυλιανού.

Μουσική στο δίσκο έχουν γράψει οι: Παναγιώτης Ραφαήλ, Γαβριήλ Γαβριήλογλου, Ιορδάνης Παύλου, Σάββας Ισοβίτης, Βασίλης Δαραμούσκας, Νίκος Κατσίκας και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Βασίλης Γιαννόπουλος, Νίκος Σαρρής, Γιάννης Μπαγουλής, Νίκος Κατσίκας και Βασίλης Καρράς.

Track list:

  1. Με φωνάζουν τρελό
  2. Τελικά γίναμε ένα
  3. Αλήτη με λένε
  4. Έτσι σε νίκησα ζωή
  5. Τα μεθυσμένα σ’ αγαπώ
  6. Πέρασε ο καιρός
  7. Μάζευτα
  8. Για Μια Αγάπη Μόνο
  9. Δραπετεύω featuring Σάββας Ισοβίτης & Στέλιος Στυλιανού
  10. Ούτε μακρινά ταξίδια
  11. Της ψυχής μου το airbus
  12. Ούτε λέξη (ντουέτο με Καίτη Γαρμπή)

 

Κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και στα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EMI / Universal

 

Πηγή: www.musicpress.gr