ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
23 Oct.

Δείτε πως ο Justin Timberlake ανακοινώνει την εμφάνιση του στο Superbowl

Τα νέα μοιράστηκε ο Αμερικανός καλλιτέχνης, βράδυ Κυριακής, μέσω ενός χιουμοριστικού σκετς παρέα με το Jimmy Fallon, το οποίο στη συνέχεια «ανέβασε» στο twitter ενώ τα likes και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή!

O Timberlake θα εμφανιστεί live κατά τη διάρκεια του halftime show στον τελικό του ετήσιου αθλήματος του αμερικάνικου ποδοσφαίρου στο Bank Stadium στις 4 Φεβρουαρίου 2018.

O 36χρονος ετοιμάζεται να κάνει δισκογραφικό comeback στις αρχές του 2018 ενώ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Woody Allen “Wonder Wheel” μαζί με την Kate Winslet. Ίσως η αφορμή για το μεγάλο “ναι” του καλλιτέχνη να ήταν το ότι θα κυκλοφορήσει νέα ολοκληρωμένη δουλειά μετά από χρόνια…οπότε εδώ ισχύει “το τερπνόν μετά του ωφελίμου”.

Αναμένουμε να μάθουμε ποιοι θα τον ακολουθήσουν στο stage εκείνης της βραδιάς.

Ο Timberlake θα είναι ο επόμενος στην λίστα με τους καλλιτέχνες που πέρασαν από τον τελικό του Superbowl όπως: η Lady Gaga, οι Coldplay, η Beyonce, η Katy Perry, ο Bruno Mars, η Madonna, οι Rolling Stones, ο Prince, οι U2 και πολλοί άλλοι. Το περσινό show της Lady Gaga είναι το πιο προβεβλημένο όλων των εποχών, με πάνω από 150.000.000 τηλεθεατές παγκοσμίως σε όλες της multimedia συσκευές.

Πηγή: www.mikrofwno.gr