ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
18 Dec.

Διασκεδαστικές βραδιές από τον Πάνο Μουζουράκη!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πάνος Μουζουράκης ξεκίνησε τις live εμφανίσεις του στο Anodos Live Stage.

Διασκεδαστικός και απολαυστικός, το βράδυ της Παρασκευής δεν υπήρχε άνθρωπος στο full house μαγαζί που να μη “λύθηκε” στα γέλια από τα απίστευτα κωμικά σκετσάκια του τραγουδιστή.

Το γεγονός ότι το φετινό πρόγραμμα είναι άρτια δομημένο και έχει αρχή μέση και τέλος σε κάνει να μη βαριέσαι και αυτό φάνηκε από τον κόσμο που έκατσε μέχρι τέλους να απολαύσει τον Πάνο και την παρέα του.

https://www.instagram.com/p/BcvTQ6SB3M6/?taken-by=mikrofwnogr

Γεμάτο μουσική και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε (του ίδιου αλλά και πολλών γνωστών καλλιτεχνών) ο Πάνος τρόλαρε τον εαυτό του και φυσικά δεν άφησε κανέναν να βαρεθεί αφού προκειμένου να γίνει θεατρικό το όλο σκηνικό συμπεριέλαβε τραγούδια ακόμα και από τα παιδικά μας χρόνια όπως ελληνικές διασκευές (βασικά δικές του διασκευές) των Thundercats και Αστυνόμου Σαϊνη.

https://www.instagram.com/p/BcvZcuPBPcC/?taken-by=mikrofwnogr

Η παράσταση ξεκινά με τον Πάνο να συνομιλεί με τη μάνατζέρ του και να αρχίζει να μας εξιστορεί την ιστορία της ζωής του. Από το παιδικό bullying, τα εφηβικά ατίθασα νιάτα του, την πορεία του σαν τραγουδιστής και την επικείμενη αναχώρησή του το Φεβρουάριο για τις ΗΠΑ. Φυσικά κορυφαία στιγμή ήταν αυτή που αναζήτησε τον υπερ-εαυτό του και τον βρήκε στο πρόσωπο του Κωστή Μαραβέγια. Όμως ο υπερ-εαυτός του αναζήτησε το δικό του υπερ-εαυτό και εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς ενώ ο τραγουδιστής αναρωτιέται αν ο υπερ εαυτός, του υπερ εαυτού, του υπερ εαυτού του είναι η… Έλενα Παπαρίζου.

https://www.instagram.com/p/BcvgEgOBzxr/?taken-by=mikrofwnogr

Μίλησε για τα παιδιά των talent show και τους τόνισε πως ο δρόμος στη δισκογραφία και τη δόξα είναι μακρύς και δύσκολος αλλά τόνισε (με το νέο του τραγούδι) πως δυστυχώς κανείς δεν θα γίνει τόσο αστέρι όσο αυτός.

Φυσικά δεν έλειψε και από τη φετινή πρεμιέρα ο Γιώργος Καπουτζίδης, συνοδευόμενος φέτος από τη Μαρία Μπακοδήμου και αυτή τη φορά τραγούδησαν μαζί τους και το διασκέδασαν απίστευτα. Η Μαρία Σολωμού λογικά έπρεπε να βρίσκεται κάπου εκεί ενώ παρευρέθηκε ο Μιχάλης Μαρίνος με την παρέα του να απολαμβάνουν το πρόγραμμα.

https://www.instagram.com/p/BcvU5jvBLvn/?taken-by=mikrofwnogr

Το πρόγραμμα δεν θα ήταν άρτια δομημένο αν δεν υπήρχε καλή χημεία με τους συνεργάτες του, Ζήση Ρούμπο, Μιχάλη Παουρή και την εξαιρετική Μυρτώ Ναούμ, που έδωσαν σε αυτό το one man show την ολοκλήρωση που ίσως ενδεχομένως κάποιοι να αναζητούσαν.

https://www.instagram.com/p/BcvXfMXBVlu/?taken-by=mikrofwnogr

Πηγή: www.mikrofwno.gr