ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
28 Mar.

Η Κατερίνα μιλά στα Μουσικά Νικο-περπατήματα με τον Νίκο Βαρβαρέσο!

Καλεσμένη στα Μουσικά Νικο-περπατήματα με τον Νίκο Βαρβαρέσο ήταν χθες το βράδυ η ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το πώς προέκυψε το τραγούδι στη ζωή της αλλά δεν δίστασε να μοιραστεί στον αέρα τις συμβουλές που δίνει στους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα αυτό!

Αρχικά μίλησε για το πώς βρέθηκε στη δισκογραφία καθώς μια επανεκτέλεση του «Πόσο ωραία μάτια έχεις» που είχε κάνει με τον πατέρα της ήταν η αρχή, και αυτό της έδωσε την ευκαιρία να κάνει το πρώτο της επαγγελματικό βήμα και να υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο με την δισκογραφική της MINOS EMI, με την οποία μάλιστα κυκλοφόρησε και το τραγούδι της «Τι φταις εσύ». Το συγκεκριμένο κομμάτι, βρέθηκε μάλιστα τελευταία μέσα στα Top20 των ελληνικών airplay charts. Μάλιστα δεν έκρυψε και την αδυναμία που έχει στο κομμάτι αυτό αφού το έχει γράψει ο πατέρας της!

Για τα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια άφησε να εννοηθεί πως ετοιμάζει νέο τραγούδι με την υπογραφή του πατέρα ή του αδελφού της στο επόμενο δίμηνο.

Για το επώνυμο το οποίο φέρει στην πλάτη της δήλωσε πως σίγουρα επηρεάζει κάπως, αλλά ταυτόχρονα είναι μια τιμή και για τους δυο τους, αναφερόμενη και στον αδερφό της Γιώργο Κακοσαίο. Μάλιστα επεσήμανε πως μεγαλώνοντας σε μια μουσική οικογένεια είναι λογικό να την οδηγήσει και την ίδια στον χώρο της μουσικής.

Σε ερώτηση του Νίκου, ποιο τραγούδι από τα πολλά που είπε ο πατέρας της ξεχωρίζει, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη το «Το πουκάμισο», ενώ από τα καινούργια του ξεχωρίζει αυτό που έχει γράψει ο αδελφός της για τον πατέρα της «Πώς την έχεις δει».

Δεν δίστασε να δείξει και την αγάπη της για το νησί μας αφού έχει μια ιδιαίτερη σχέση καθώς σπούδασε και έκανε το μεταπτυχιακό της εδώ, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες της εμφανίσεις.

Όσο για το Event που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Pavilion Hall μαζί με το πατέρα της, αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα λαϊκό χορευτικό πρόγραμμα για να ανεβάσουν τον κόσμο και να περάσουν καλά.

Κλείνοντας η «συμβουλή» που έδωσε στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι είναι να μην σταματήσουν να ονειρεύονται και αν πραγματικά το αγαπάνε και το πιστέψουν αυτό θα αποδώσει στο μέλλον.