ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
29 Nov.

Η Rita Ora με το “Anywhere” στο POWERPLAY του Super FM!

Μπορεί μέχρι στιγμής η Rita Ora να μην έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει το δεύτερο studio album της ή έστω να προβεί στην ανακοίνωση αυτού, ωστόσο φροντίζει συχνά πυκνά να έχουμε υλικό από αυτήν. Το 2012, έκανε πρεμιέρα το debut album της, «Ora», κι έκτοτε η τραγουδίστρια μας προτείνει μόνο digital singles, ένα από αυτά είναι και το ολοκαίνουριο τραγούδι της, «Anywhere».

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Lee Brian D, Sir Nolan, Watt, Alesso και Ali Tamposi. Η Ora φαίνεται πως θέλει να ξεφύγει και το «Anywhere»είναι η απάντηση που ψάχνει, μαζί με το έτερον ήμισύ της. Το εν λόγω single ήρθε ως follow-up του προηγούμενου κι άκρως επιτυχημένου, “Your Song”, ενώ προσφάτως την απολαύσαμε στο πλευρό του Avicii και στο τραγούδι “Lonely Together”.

To “Anywhere” μεταδίδεται στο POWERPLAY του Super FM για αυτή την εβδομάδα.

Μαζί με το τραγούδι έκανε πρεμιέρα και το συνοδευτικό του video clip στο οποίο η Rita Ora ρομαντικοποιεί το να είσαι νέος και ελεύθερος στη Νέα Υόρκη. Σε σκηνοθεσία του Declan Whitebloom(Taylor Swift, One Direction), η Ora εμφανίζεται κάτω από τις λαμπερές οθόνες της Times Square και μέσα από τα στενά σοκάκια της chinatown, τραγουδώντας για τις χαρές της ανωνυμίας στην πολυσύχναστη πόλη.