ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
12 Jan.

Κυκλοφόρησε το πρώτο της album η Camila Cabello!

Η νέα superstar Camila Cabello κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο της, έτοιμη να συναντήσει τις πιο υψηλές προσδοκίες.

Το άλμπουμ περιέχει το παγκόσμιο mega hit «Havana» με τη συμμετοχή του Young Thug και τη συνδρομή του Pharrell Williams στην παραγωγή. Το single γράφει ιστορία στο Νο1 του «Pop Radio Chart» του αμερικανικού «Billboard», βρίσκεται και στο Νο2 του «Billboard Hot 100» και έχει κατακτήσει μέχρι και την κορυφή του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα. Επίσης στην Κύπρο μεταδίδεται με πολλές ραδιοφωνικές μεταδόσεις στον SUPER FM τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου και έχει συμπεριληφθεί στα Airplay Charts του SUPER TOP 20.

Στο «Camila» θα συναντήσετε 10+1 ολοκαίνουρια τραγούδια που συνυπογράφει η Camila Cabello μαζί με κορυφαίους και βραβευμένους παραγωγούς, όπως οι Frank Dudes, Pharrell Williams, Skrillex, The Futuristics, T-Minus, Jesse Shatkin και όχι μόνο.

Έξυπνη pop, λάτιν επηρεασμένα τραγούδια και δυναμικές μπαλάντες συνθέτουν το σκηνικό, αφήνοντας όλο το περιθώριο στη βελούδινη ερμηνεία της Camila να λάμψει.

Με την κυκλοφορία του δίσκου, το hashtag #ThisisCAMILA είναι το κορυφαίο δημοφιλέστερο θέμα παγκοσμίως στο Twitter, το οποίο σχεδίασε και ανάλογο emoji για να γιορτάσει το γεγονός. Αυτή τη στιγμή, το «Camila» είναι στην πρώτη θέση του iTunes σε 84 χώρες της υφηλίου, συμπεριλαμβανομένου Ελλάδας και Κύπρου.

Το «Camila» κυκλοφορεί από τη Syco και την Epic Records / Sony Music.

Aκούστε το πρώτο τραγούδι του album:

«Νιώθω ότι ο καλύτερος τρόπος να βρεις κάτι νέο και διαφορετικό είναι μόνο να είσαι «εσύ» το καλύτερο δυνατόν», δήλωσε η Camila Cabello στους «New York Times» για τη δημιουργία του άλμπουμ που αποτίει φόρο τιμής στη λατινική καταγωγή της. «Εάν τραβήξεις έξω όλα τα διαφορετικά μικρά μέρη του εαυτού σου, κανείς δεν μπορεί να το αντιγράψει αυτό.»

Εκτός δίσκου έχει μείνει το σόλο δισκογραφικό ντεμπούτο της Camila Cabello με το  «Crying In The Club» και τη συμβολή της Sia, όπως και το «I Have Questions».

Πηγή: www.hit-channel.com