ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||||||
04 Dec.

ΜΕΛΙSSES – Τάμτα: Εκρηκτική πρεμιέρα στο «BOX Athens»!

Η πιο εκρηκτική συνεργασία στη νυχτερινή Αθήνα. ΜΕΛΙSSES και Τάμτα άρχισαν τις εμφανίσεις τους για να προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση.

Είναι και οι δύο αγαπημένοι και τους ακούτε από τον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

Οι ΜΕΛΙSSES επέστρεψαν για τρίτη χρονιά στο στέκι τους στο Γκάζι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης, έχοντας συντροφιά φέτος την Τάμτα.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, το «BOX Athens» υποδέχτηκε το κοινό του σε μία εκρηκτική πρεμιέρα στη μεγαλύτερη οδό της διασκέδασης, την οδό Πειραιώς 130, σε ένα άρτια διαμορφωμένο χώρο που συνδυάζει απόλυτα την μουσική σκηνή με το live clubbing.

Οι ΜΕΛΙSSES άλλαξαν τα μέχρι τώρα μουσικά δεδομένα και έχουν δημιουργήσει τα δικά τους standards στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης.

Με μία συνεχώς ανοδική πορεία, έχουν αναλάβει και πάλι τα ηνία της διασκέδασης στην πόλη, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Άλλωστε δεν έχουν χαρακτηριστεί τυχαία ως το καλύτερο συγκρότημα της χώρας μας.

Η Τάμτα είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής pop σκηνής. Μετρώντας αναρίθμητες διακρίσεις και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, έχει συμπληρώσει 13 χρόνια στη δισκογραφία. Στο stage του «BOX Athens», η Τάμτα έκλεψε για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις με την εκθαμβωτική παρουσία της.

Στο σχήμα συμμετέχουν ο DJ Young, η Animado και η Konnie Metaxa.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «BOX Athens».

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Πηγή: www.hit-channel.com