ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
24 Feb.

Μορφούλα – «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω» : Νέο τραγούδι και Music Video

Η Μορφούλα, η ταλαντούχα λαϊκή τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα, παρουσιάζει το νέο τραγούδι της «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω», εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την Panik Platinum.

Το «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω» είναι ένα ερωτικό λαϊκό τραγούδι, που η Μορφούλα απογειώνει με την ιδιαίτερη φωνή και τα χαρακτηριστικά της γυρίσματα.

Τη μουσική και στίχους του «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω» έχει υπογράψει ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος έχει βάλει τη μοναδική σφραγίδα του και στα δύο προηγούμενα singles της Μορφούλας.

Μάλιστα, το «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω»  έχει γοητεύσει το κοινό πριν καν κυκλοφορήσει, καθώς η Μορφούλα το ερμηνεύει στις ζωντανές εμφανίσεις της δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Λιβάνη.

Το «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, που σκηνοθέτησε ο Tasos Xiarcho, με τη Μορφούλα να μας βάζει στον ξεχωριστό ρυθμό της και να τραβά τα βλέμματα με τη σαγηνευτική παρουσία της.

«Δεν θέλω να σε θέλω, μα κοροϊδεύω και τον ίδιο μου τον εαυτό… Δεν θέλω να σε θέλω, μα η καρδιά μου ξεπερνάει όσα θέλει το μυαλό».

Η Μορφούλα Ιακωβίδου έκανε το ντμεπούτο στη δισκογραφία με το τραγούδι «Μάτια Μελαγχολικά», που κυκλοφόρησε το 2019, ενώ ακολούθησε το καλοκαίρι του 2022 το «Εσένα Θέλω».