ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
05 Feb.

Νίκος Βέρτης: Ακούστε το νέο τραγούδι «Αργήσαμε Καρδιά Μου»

Ο Νίκος Βέρτης μας χαρίζει άλλο ένα εξαιρετικό τραγούδι.

Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Αργήσαμε Καρδιά Μου», το οποίο υπόσχεται να γοητεύσει το κοινό για άλλη μία φορά με τους δυνατούς στίχους και τη μαγική μουσική του.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε τους προηγούμενους μήνες με το single «Είσαι Μια Γλυκιά Μπαλάντα», ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει με άλλο ένα εξαιρετικό τραγούδι για να συνεχίσει να δεσπόζει στην ελληνική μουσική σκηνή.

Στο νέο single, ο Νίκος Βέρτης υπογράφει τη μουσική και συνεργάζεται για άλλη μία φορά με τη γνωστή στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου, η οποία έγραψε τους συγκινητικούς στίχους της «Αργήσαμε Καρδιά Μου».

Η δοκιμασμένη συνεργασία τους μας έχει χαρίσει ήδη αγαπημένες επιτυχίες όπως τα «Θύμωσε Απόψε Η Καρδιά», «Έχει Τελειώσει», «Ήρθες», «Θα Έπρεπε Να Ντρέπεσαι», «Αδιαφορείς», «Φύγε» και το πιο πρόσφατο «Σε Άφησα Στο Χθες (Είσαι Τρελή)».

Το «Αργήσαμε Καρδιά Μου», το οποίο κυκλοφορεί από τη Super Theama και τη Heaven Music, μιλάει για τον πόνο από έναν χαμένο έρωτα.

Οι στίχοι του τραγουδιού εκφράζουν τη λύπη για μία σχέση που τελείωσε πριν την ώρα της και τη δυσκολία να συνεχίσεις τη ζωή σου, περιγράφοντας την απώλεια και το κενό που αφήνει πίσω του ο χωρισμός.

«Αργήσαμε καρδιά μου, αργήσαμε πολύ / Και πώς να συνεχίσω, χωρίς να είσαι εκεί / Πώς γίνεται συνήθεια, να παρηγορηθώ / Την πιο πικρή αλήθεια, εγώ πώς να δεχθώ»

Η μουσική του «Αργήσαμε Καρδιά Μου» είναι αριστουργηματική, όπως πάντα, από τον Νίκο Βέρτη και ταιριάζει απόλυτα με τους στίχους, δημιουργώντας μία γλυκιά μελαγχολία που σε ταξιδεύει.

Ο Νίκος Βέρτης ερμηνεύει το τραγούδι με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η φωνή του, γεμάτη συναίσθημα και νοσταλγία, μας μεταφέρει στον κόσμο του τραγουδιού.

Το κοινό έχει ήδη ενθουσιαστεί με το «Αργήσαμε Καρδιά Μου», όπως φαίνεται από τις πρώτες αντιδράσεις στα social media. Οι θαυμαστές του Νίκου Βέρτη περίμεναν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη  να τους καθηλώνει για άλλη μία φορά.

Είναι βέβαιο ότι το «Αργήσαμε Καρδιά Μου» θα γίνει μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Νίκο Βέρτη.

Πηγή:postmelody.gr