ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
27 Nov.

Ο Πάρις σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ μετάδοση στον Super FM!

Ο Πάρις ένας  καλλιτέχνης με γνήσια λαϊκή φωνή που η Panik Platinum μας σύστησε πριν μερικά χρόνια μας παρουσιάζει ένα νέο και ιδιαίτερο κομμάτι.

«Ίδιος Κόσμος» ένα τραγούδι που έρχεται για να μας ταξιδέψει.

Το ακούτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από χθες Κυριακή 26 Νοεμβρίου στον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

Ένα τραγούδι σε μουσική των Τάκη Δαμάσχη & Κωνσταντίνου Πανζή και στίχους του Νίκου Αρβανίτη.

Το νέο αστέρι της Platinum Records με το αρχαιοελληνικό όνομα που ήρθε να ταράξει τα νερά της Ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής με την αυθεντικότητα του!

Λίγα λόγια για τον Πάρι…

Το πρώτο single του ταλαντούχου Πάρι φέρει τις δυνατές σφραγίδες του Νίκου Γεωργόπουλου στη μουσική και του Στέφανου Βαρτάνη στους στίχους. Ο εικοσιεπτάχρονος Πάρις ασχολείται με την μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια μοιραζόταν το πάθος του για το τραγούδι με το κοινό της Θεσσαλονίκης πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε διάφορες γνωστές μουσικές σκηνές.

Στην Θεσσαλονίκη τον ανακάλυψε ο επιχειρηματίας κύριος Βασίλης Κοντόπουλος δίνοντας του το εισιτήριο για την Αθήνα και τις εμφανίσεις του χειμώνα του 2012 στο Posidonio στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και του Αντύπα όπου απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις! Η αρχή έγινε, ο νέος ταλαντούχος Πάρις σίγουρα «Έχει Κάτι» ο Πάρις επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι το «Προς Το Παρόν», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Παπαδόπουλου, από την Platinum Records. Παράλληλα, οι επί σκηνής εμφανίσεις του Πάρι συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και για 3η συνεχή σεζόν στο Posidonio, όπου ο ίδιος αποτελεί πλέον το δεύτερο αντρικό όνομα στο νέο σχήμα μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Μαριάντα Πιερίδη, την Πωλίνα Χριστοδούλου και τους KINGS.

Ο Πάρις επανέρχεται με το ολοκαίνουργιο και άκρως ανεβαστικό… «Ζω Για Σενα» σε μουσική Λάζαρος Τίτος και Στίχους Ευθύμης Μπράχος και τον αγαπήσαμε από τις επί σκηνής ζωντανές εμφανίσεις του στο Posidonio, που συνεχίστηκαν με τεράστια απήχηση στο κοινό, και για ακόμα μία φορά στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο νεαρός και ταλαντούχος Πάρις επιστρέφει με νέο τραγούδι που θα ακουστεί δυνατά στις πιο μαγικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού ”Αχ ψυχή μου” Ο Πάρις ερμηνεύει μοναδικά ένα ιδιαίτερο τραγούδι που ακούσαμε σε πρώτη ερμηνεία από τον Αντώνη Καρδαμίλη, σε μουσική Σταύρου Παζαρέτζη και στίχους Φούλη Τζελέπη, σε μία νέα εθιστική εκδοχή μέσα από την ενορχήστρωση του Νίκου Γεωργόπουλου. Αλλά και με τις επί σκηνής live ερμηνείες του στο Posidonio, όπου συνεχίζει να εμφανίζεται για 4η συνεχή σεζόν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού. Μετά το τέλος τον εμφανίσεων του στο ”Posidonio” Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής Πάρις είναι εδώ για να μας ξεσηκώσει με το νέο τραγούδι που ακούει στο στίχο-ατάκα “ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ” σε μουσική Δούκας και Στίχους Βαγγέλης Καρατζάνος.

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων με τον Νίκο Βέρτη στο ORAMA Live Stage στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2014 ο προσεχώς χειμώνας του βρίσκει τον Πάρι και πάλι στο πλευρό του Νίκου Βέρτη μαζί με την Ελένη Φουρέιρα στο ”Κέντρο Αθηνών” όπου απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Πάρις επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι – έκπληξη “Άσπρη Μέρα” Για πρώτη φορά σε μουσική και στίχους του ίδιου. Το καλοκαίρι του 2015 άλλο ένα τραγούδι έρχεται με τον τίτλο ”Βάζω φωτιά στις νύχτες” σε μουσική και στίχους του ίδιου του καλλιτέχνη για ακόμα μια φορά και την πολύτιμη βοήθεια του Πασχάλη Τερζή και του Νίκου Γεωργόπουλου από την ”PANIC PLATINUM”.