ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
25 Jan.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου φιλοξενήθηκε στον SUPER FM!

O αγαπημένος τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου ήταν φιλοξενούμενος στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου, σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί και μίλησε μαζί με την Χριστίνα Δημητρίου.

Με αφορμή το νέο του single “Έλεγες” που ακούτε σε πρώτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ μετάδοση στον SUPER FM, o Σταύρος Κωνσταντίνου μας είπε πως: «Κυκλοφόρησε το καινούριο digital single και μεταδίδεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εδώ στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου. Αγαπημένο τραγούδι, δυναμική μπαλάντα».

Το «Έλεγες» θα μπορείτε να το ακούσετε και LIVE από τον Σταύρο Κωνσταντίνου στις εμφανίσεις που πρόκειται να αρχίσει από τις 2 Φεβρουαρίου σε γνωστό μαγαζί της Λευκωσίας.

Το video clip του νέου single «Έλεγες» έχει ολοκληρωθεί και θα αναρτηθεί στo youtube από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου από την Panik Platinum.

Είναι σε μουσική του ίδιου του Σταύρου Κωνσταντίνου και τους στίχους υπογράφει ο Σταύρος Κωνσταντίνου μαζί με τον Ραφαήλ Ευσταθίου.

Μας είπε πως δεν μπορεί να ταυτιστεί με τον ξένο στίχο και πως του αρέσουν αρκετά ξένα τραγούδια αλλά αν τον ρωτήσει κανείς τι ακούς θα του απαντήσει ελληνικά. Τον εκφράζει να ακούει ελληνικά, και να νιώθει τον κάθε στίχο.

Αισθάνεται πιο έντονη την αποδοχή και τη χαρά από το κοινό όταν εισπράττει τον ενθουσιασμό τους σε τραγούδια που γράφει ο ίδιος. Όχι ότι αν πάρει κάποιο τραγούδι από άλλο συνθέτη θα το αγαπάει λιγότερο. Συγκεκριμένα πιστεύει πως «κανείς δεν ξέρει τη μελωδική γραμμή των φωνητικών χορδών του κάθε καλλιτέχνη. Από τη στιγμή που ξέρω τη φωνή μου τι μπορεί να πει, γράφω επάνω στη φωνή μου».

Είναι η περίοδος της μπαλάντας όπως δήλωσε καθώς όλοι οι καλλιτέχνες βγάζουν μπαλάντες. Τα ζειμπέκικα και οι μπαλάντες είναι αυτά που ταυτίζεται ο κόσμος. Αλλά τα συναισθηματικά τραγούδια είναι αυτά που ριζώνουν στην καρδιά μας.

Από τη συνεργασία του με την MINOS EMI έρχεται η συνεργασία με την Panik Platinum και για το τέλος ευχήθηκε να κρατήσει αυτή η συνεργασία και να γίνουν ακόμα πιο όμορφα πράγματα.