ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|||
16 Nov.

Ο STAN συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο “Camorra”!

Ο STAN συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Camorra», όπου παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, σε σύμπραξη με τον μοναδικό Χρήστο Δάντη.

Πιο ανατρεπτικός από ποτέ είναι ο STAN στις εμφανίσεις του στο «Camorra».

Άκρως εντυπωσιακό είναι το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας στις πρώτες του εμφανίσεις στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, στον ανανεωμένο χώρο του «Camorra Club», επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 22.

Όσοι έδωσαν το «παρών» μίλησαν για ένα από τα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά σχήματα του φετινού χειμώνα!

Καλλιτεχνικά και μουσικά πιο ώριμος από ποτέ, ο STAN παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ανεβάζει και είναι γεμάτο επιτυχίες, ενώ η επί σκηνής σύμπραξη του με τον μοναδικό Χρήστο Δάντη φτάνει το κέφι στα ύψη.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, κυκλοφορεί και το ολοκαίνουριο single του με τίτλο «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music και που βρίσκεται στην13η θέση του Super TOP 20 του Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου .

Το video clip που έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Μπενιουδάκης και γυρίστηκε στη Βουλγαρία έχει ξεπεράσει τις 500.000 προβολές στο YouTube μέσα σε πολύ λίγες ημέρες και συνεχίζει.

 

Πηγή: www.hit-channel.com