ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
01 Apr.

Πάολα, μια «αλήτισσα ψυχή» στις πίστες!

Η Πάολα είναι ίσως η μεγαλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της με ξεχωριστή φωνή και ερμηνείες που καθηλώνουν. Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να τραγουδά στα νυχτερινά κέντρα της πόλης σε ηλικία μόλις 14 ετών. Η αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της, να γίνει τραγουδίστρια. Η πορεία της ξεκίνησε από τα Μαμούνια, όπου η Πάολα και ο Νίκος Μακρόπουλος έκαναν ρεκόρ παραμένοντας για 4 συνεχόμενες σεζόν non stop πριν τους ανακαλύψουν τα λαγωνικά της Αθήνας -και από εκεί ξεκίνησαν μεγάλα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης: Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Πασχάλης Τερζής, Ζαφείρης Μελάς, Καρράς, Μάκης Δημάκης, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Δημήτρης Χρυσοχοΐδης κ.α.

«Αθόρυβα» ονόμασε η Πάολα το πρώτο ολοκληρωμένο της άλμπουμ το οποίο ακούσαμε το 2005. Η παρουσίαση του και η υπογραφή συμβολαίου με την Virus Music συνέπεσε με την απόφασή της να μετακομίσει στην Αθήνα για να ξεκινήσει εμφανίσεις στο Φραντζέλικο μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη, ύστερα από πρόταση του ίδιου του τραγουδιστή. Μία από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες του πρώτου της δίσκου είναι το τραγούδι «Είσαι Τρελός». Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο». Το άλμπουμ που θα ακούσουμε από την τραγουδίστρια το 2012 θα είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τις. Πρόκειται για τον δίσκο «Γίνε Μαζί μου Ένα» που έγινε χρυσός και περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα τα τραγούδια «Φταίς», «Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω», «Ψεύτικα», «Τι σε πιάνει» τα οποία ακούγονταν ασταμάτητα σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας.

Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Η Μόνη Αλήθεια» που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν… Ιδίως το «Κράτα Με», ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013. Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Έχω Μια Ζωή», προπομπό του επόμενου δίσκου της “Κρύβω Αλητεία”, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι πολλά κι αγαπημένα: « Έχω Μια Ζωή», «Αυτά Μου Είπε Ο Θεός», «Πόσες Φορές», και «Κρύα Αγκαλιά» μεταξύ άλλων.


Ένα διαφορετικό άλμπουμ θα ακούσουμε από την ερμηνεύτρια το 2017 καθώς πρόκειται για τον πρώτο δίσκο της με ζωντανές ερμηνείες. Το «Πάολα Live» περιελάμβανε αγαπημένα τραγούδια τόσο της ίδιας της Πάολας αλλά και κομμάτια άλλων ερμηνευτών τα οποία έντυσε η τραγουδίστρια με την ξεχωριστή φωνή της και κυκλοφόρησε και ψηφιακά από την Panik Platinum. Σημαντική προσθήκη στην προσωπική της δισκογραφία αποτελεί και το άλμπουμ «Δεν σε Φοβάμαι Ουρανέ» που κυκλοφόρησε το 2018. Πρόκειται για έναν δίσκο που φέρει την υπογραφή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και από τον οποίο ξεχώρισαν το ομώνυμο κομμάτι αλλά και τα τραγούδια «Θυμός» και «Γόρδιος Δεσμός».

Είμαστε στον Οκτώβριο του 2023 και η Πάολα θα βρεθεί ξανά με τον Γιώργο Θεοφάνους. Το «Σε Χρειάζομαι» είναι ένα δυναμικό ερωτικό τραγούδι, που η Πάολα «ντύνει» με την αγαπημένη σε όλους χροιά της και το μοναδικό πάθος της. Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και άκρως ατμοσφαιρικό και σαγηνευτικό μουσικό βίντεο, που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο συμμετέχει και η κόρη της, Παολίνα!