ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
29 Feb.

Πέτρος Ιακωβίδης – «Πες Μου Κάτι»: Το τραγούδι που αγαπήθηκε από τις Live εμφανίσεις του κυκλοφορεί.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει μέσα από ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό video τη νέα του επιτυχία «Πες Μου Κάτι», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε μέσα από τις live εμφανίσεις του και ήδη ακούγεται δυνατά στις ραδιοφωνικές συχνότητες. 

Καλλιτεχνικά αεικίνητος και πάντα δημιουργικός, ο Πέτρος Ιακωβίδης πρωταγωνιστεί σε ένα video διαφορετικού ύφους, με κινηματογραφική και dark αισθητική, που γυρίστηκε σε διάφορα locations της βόρειας Ελλάδας, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals.

Το «Πες Μου Κάτι», που κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και θα περιέχεται και στο repackaging του χρυσού album «Καλησπέρα» το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, είναι ένα δυναμικό εξάρι, με την εξαιρετική ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το τραγούδι, σε μουσική Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους Πέτρου Ιακωβίδη και Βίκυς Γεροθόδωρου, ξεχώρισε από τις live εμφανίσεις του Πέτρου Ιακωβίδη, που αυτή την περίοδο συνεχίζονται με τεράστια επιτυχία στο «Vogue» της Θεσσαλονίκης μετά το πολύμηνο sold out στο «Fantasia» της Αθήνας και η αγάπη του κοινού ώθησε τον επιτυχημένο και επιδραστικό καλλιτέχνη και δημιουργό να το μοιραστεί με όλους.