ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
19 Nov.

Σε λίγες ώρες τα American Music Awards 2017!

Σε λίγες ώρες θα αρχίσουν τα 45α American Music Awards στο Microsoft Theater του Los Angeles και προβλέπεται άλλη μια βραδιά με συγκινήσεις και εκπλήξεις.

Παρουσιάστρια της βραδιάς είναι η Tracee Ellis Ross κόρη της σπουδαίας Diana Ross, η οποία μάλιστα θα βραβευτεί για την συνολική προσφορά της.

Τις πιο πολλές υποψηφιότητες για φέτος έχει ο Bruno Mars με 8 υποψηφιότητες.

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Καλλιτέχνης της χρονιάς είναι: The Chainsmokers, Drake, Kendrick Lamar, Bruno Mars και Ed Sheeran.

Οι υποψήφιοι για Video της χρονιάς είναι: Luis Fonsi και Daddy Yankee (“Despacito”), Bruno Mars (“That’s What I Like”) και Ed Sheeran (“Shape of You”).

Υποψήφιοι στην κατηγορία για Πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης της χρονιάς είναι οι: James Arthur, Niall Horan, Julia Michaels, Post Malone και Rae Sremmurd.

Υποψήφιοι στην κατηγορία Άνδρας καλλιτέχνης Pop/Rock είναι: Bruno Mars, Drake και Ed Sheeran.

Στην αντίστοιχη κατηγορία για Γυναίκα Καλλιτέχνης Pop/Rock υποψήφιες είναι οι: Alessia Cara, Lady Gaga και Rihanna.

Στην κατηγορία ντουέτα/συγκροτήματα οι υποψήφιοι είναι: The Chainsmokers, Coldplay και Imagine Dragons.

Άλμπουμ της χρονιάς: Bruno Mars “24K Magic”, Drake “More Life” και The Weeknd “Starboy”.

Τραγούδι της χρονιάς στην κατηγορία Pop/Rock: The Chainsmokers featuring Halsey “Closer”, Luis Fonsi and Daddy Yankee featuring Justin Bieber “Despacito” και Ed Sheeran “Shape of you”.

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχουν live εμφανίσεις από πολλούς καλλιτέχνες με φαντασμαγορικό show. Μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν απόψε: Alessia Cara, Christina Aguilera, Kelly Clarkson, Selena Gomez, Imagine Dragons, Lady Gaga, Nick Jonas, Demi Lovato, Shawn Mendes, P!nk και φυσικά η υπέροχη Diana Ross.

https://www.youtube.com/watch?v=JVc8jRdFWmI