ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
07 Sep.

06:30-10:00 – Super πρωινό με δύο αλλά για… τρεις!

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και ο Super FM, μπαίνει ξανά δυναμικά σε αυτήν, με νέα πρόσωπα, νέες εκπομπές, αλλά πάντα με την ίδια αγάπη για καλή ελληνική μουσική!

Και η ανανέωση ξεκίνησε με το πρωινό του σταθμού, που άλλαξε πρόσωπα και ήρθε να μας γεμίσει με ενέργεια και καλή διάθεση. Η Καλλιόπη Κουρούπη και ο Νίκος Βαρβαρέσος μας καλημερίζουν καθημερινά από τις 06:30 και μας κρατάνε συντροφιά μέχρι και τις 10:00.

Γενικά εμείς, θα τους χαρακτηρίζαμε σαν το Γιν-Γιανγκ ενός ραδιοφωνικού πρωινού, αλλά για έναν… ή και περισσότερους λόγους, ταιριάζουν!

Αυτή, μετρημένη, σοβαρή, μελετημένη και πάντα ατακαδώρα!

Αυτός, αστείος, χαλαρός, σίγουρα νυχτοπερπατημένος, αλλά ζεν πρεμιέρ… δεν τον λες!

Αυτοί οι δύο μαζί, αποτελούν το νέο Super Breakfast που έχει κυριολεκτικά από όλα: επιτυχίες, super διαγωνισμούς, διαρκή επικοινωνία με τους ακροατές, ανέκδοτα, αθλητικά, έρευνες, επικαιρότητα, κίνηση, καιρό, γρίφους, μαγειρική, απορίες, χιούμορ και φυσικά, καλή μουσική και θετική ενέργεια! Δεν αφήνουν τίποτα πίσω!

Και οι δύο τους με μεγάλη εμπειρία στα ραδιόφωνα όλα αυτά τα χρόνια, ξέρουν τι θέλει να ακούσει ο ακροατής το πρωί και πώς να τον κάνουν να αισθανθεί έτοιμος για τη μέρα που ακολουθεί!

Λένε στους δύο, τρίτος δε χωρά, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, το “δεν είναι αυτό που νομίζεις” ταιριάζει γάντι! Ο Νικόλας Μουσικού είναι ο τρίτος της πρωινής παρέας που έρχεται για λίγο γύρω στις 9:00, φέρνοντας ζεστά-ζεστά κους-κους και οτιδήποτε άλλο απασχολεί την επικαιρότητα, και το πρωινό… δένει!

Συντονιστείτε λοιπόν στην αγαπημένη σας συχνότητα του Super FM, 104.8, 95.7 & 103.4 για ένα Super Breakfast!

Λίγα λόγια για τους παραγωγούς του Super Breakfast:

Καλλιόπη Κουρούπη

Το “σπασικλάκι” του σταθμού! Και όταν της το λέμε εμείς, χαμογελά, και λέει “σταμάτα ρε εσύ, δεν είμαι…” αλλά μέσα της και το όλο της το είναι φωνάζουν και ξέρουν ότι είναι η αλήθεια! Είναι πολύ οργανωμένη (ναι, κάποτε τη βαριόμαστε όταν την πιάνουν τα ψυχαναστικά της) και έρχεται πάντα χαμογελαστή και έτοιμη για την εκπομπή της… μπορεί και για την επόμενη! Παρόλα αυτά είναι συνεχώς ευδιάθετη, πρόθυμη και γεμάτη όρεξη και ενέργεια! Μέχρι που βρίσκει τον Νίκο!

Νίκος Βαρβαρέσος

Κατά αρχήν, ευχή της διεύθυνσης (και της Καλλιόπης) είναι να καταφέρνει να ξυπνά κάθε πρωί για να έρχεται να κάνει την εκπομπή, καθότι όπως είπαμε είναι “νυχτόβιος” άνθρωπος. Συνήθως θα τον βρείτε στα decks να παίζει μουσική κάπου, να κάνει ραδιόφωνο, να είναι σε κάποιο ταξίδι (επαγγελματικό ή μη), και… αυτά! Του αρέσει πολύ να κοινωνικοποιείται και να μιλά… πολύ όμως… Τον διακρίνει σίγουρα το χιούμορ του και η πάντα χαλαρή και καλή διάθεση! Μας είπε όμως ότι έχει όρεξη για πρωινό, αλλά δεν είμαστε σίγουροι τι εννοούσε ακριβώς!

Νικόλας Μουσικού

Και φυσικά, πώς θα μπορούσε να λείπει από ένα μουσικό σταθμό, ένας Μουσικού; Ο Νικόλας είναι νέο πρόσωπο στον Super, ο τρίτος της πρωινής παρέας που θα έρχεται για ένα μισάωρο κάθε πρωί γύρω στις 9:00, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία κους-κους της showbiz και οτιδήποτε άλλο απασχολεί την επικαιρότητα! Με την εμπειρία του πλέον στο χώρο των media της Κύπρου και της showbiz (εγχώριας και μη) θα αφήνει το δικό του στίγμα καθημερινά στην εκπομπή! Έχει χιούμορ, καλή καρδιά και πολλή θετική ενέργεια! Αυτό θέλουμε εξάλλου στο πρωινό μας!

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακούτε τον Super FM online μέσα από την ιστοσελίδα μας www.superfmradio.com και από το app μας στα App Store & Play Store. Εκτός από το να μας ακούτε online, στο site μας μπορείτε φυσικά να μείνετε up-to-date με όλα τα τελευταία μουσικά νέα, τις super αποκλειστικότητες, τους μεγάλους διαγωνισμούς και τα πλούσια δώρα, τα live links μας και τα μοναδικά Super events. Αυτά μπορείτε επίσης να τα μαθαίνετε και από τα social media μας. Πολύ απλά, stay connected, stay Super ακολουθώντας τα accounts του σταθμού στα social media!

Συντονιστείτε στο νέο πρόγραμμα του αγαπημένου σας σταθμού, που σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα.

Super FM – Παίζει αυτά που θέλεις!
104.8, 95.7 & 103.4!