ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
25 Nov.

Έρχεται το «10» σε κυκλοφορία από τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Εκτός της επιτυχία του τελευταίου του single «Για κάποιο λόγο» που ακούτε στον Super FM, ο Νίκος Οικονομόπουλος απολαμβάνει την πρώτη θέση εδώ και έξι συνεχόμενες εβδομάδες στο SUPER TOP 20 των Airplay Charts του Πρώτου Μουσικού Σταθμού της Κύπρου. Το τραγούδι υπογράφει μουσικά o Γιώργος Σαμπάνης και στιχουργικά η Ελένη Γιανατσούλια.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διαπρέπει με το τραγούδι «Για κάποιο λόγο»  και στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος το χειμώνα στο Κέντρο Αθηνών.

Και δια του λόγου το αληθές δείτε το πιο κάτω video:

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κλείνει φέτος δέκα χρόνια στη δισκογραφία και το γιορτάζει κυκλοφορώντας το δέκατο προσωπικό του album με τίτλο… «10».

Το «10 το καλό» – όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί – της ελληνικής δισκογραφίας, δύο χρόνια μετά τον πολυπλατινένιο δίσκο «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ», επιστρέφει με «10» ολοκαίνουρια τραγούδια, ανάμεσα τους και τα ήδη γνωστά «Είναι Κάτι Λαϊκά», «Ο Χαρακτήρας», αλλά και το πρόσφατο «Για Κάποιο Λόγο».

Η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου βρίσκεται σταθερά στο Νο1 του Official Airplay Chart εδώ και τρεις εβδομάδες, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 12.000.000 προβολές στο YouTube.

Τη μουσική στο δίσκο «10» υπογράφουν οι Γιώργος Σαμπάνης, ΝΙΝΟ, Χρήστος Δάντης, Ιορδάνης Παύλου, ενώ τους στίχους οι Ελένη Γιαννατσούλια, ΝΙΝΟ, Νίκος Σαρρής και Βασίλης Γιαννόπουλος.

Κυκλοφορεί στις 8 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.