ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
08 Mar.

Ακούστε ένα ακυκλοφόρητο demo της Amy Winehouse!

Περίπου, 7 χρόνια πέρασαν από τον τραγικό θάνατο της Amy Winehouse και λίγες ώρες πριν, ένα demo που ηχογράφησε η τραγουδίστρια όταν ήταν 17 ετών δόθηκε σε κυκλοφορία από τον μουσικό παραγωγό Gil Cang, από το Λονδίνο.

Τα demos της Amy Winehouse καταστράφηκαν από την δισκογραφική της μετά τον θάνατό της, το 2011 για να αποφευχθούν μεταθανάτιες κυκλοφορίες, ωστόσο ο Gil Cang, συνθέτης και μουσικός από το Camden, αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μια ηχογράφηση της τραγουδίστριας στο YouTube.

Σχετικά με την απόφασή του να δημοσιεύσει το τραγούδι στο διαδίκτυο, είπε το εξής: “I’ve had it knocking about for so long. I found it again last week and thought – I’ll put it out there so people could hear it.”

Το τραγούδι ονομάζεται ‘My Own Way’ και είναι σύνθεση του Cang από κοινού με τον James McMillan και δημιουργήθηκε το 2001 για να προσελκύσει το ενδιαφέρον τον δισκογραφικών εταιριών πριν υπογράψει στην Island Records το 2003.

Ακούστε το ‘My Own Way’ παρακάτω:

Μετά το θάνατο της Amy Winehouse η Universal κυκλοφόρησε ένα μεταθανάτιο άλμπουμ, με B-Sides, με τίτλο Lioness: Hidden Treasures. Το άλμπουμ, δεν είχε την ανταπόκριση που ήθελε η δισκογραφική και έτσι ο David Joseph, Διευθύνων Σύμβουλος της Universal UK κατέστρεψε τα υπόλοιπα demos της τραγουδίστριας.

Πηγή: www.musichunter.gr