ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||||
15 Jan.

Αντώνης Ρέμος – «Όλα Τα Δάκρυα»: Δείτε backstage από το video clip!

Ο Αντώνης Ρέμος μεταφέρει και στις οθόνες μας τη νέα του επιτυχία, «Όλα Τα Δάκρυα», με ένα κινηματογραφικό music video, που θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου!

Η δυνατή ερωτική μπαλάντα, σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδηστίχους Νίκου Μωραΐτη και την υπέροχη φωνή του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή, που κυκλοφορεί από την Panik Recordsαγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, παραμένοντας σταθερά στο top10 του ελληνικού official IFPI Airplay Chart by Media Inspector. Επίσης, το lyric video του τραγουδιού μπήκε στις τάσεις του YouTube και μετρά 1,5 εκατομμύρια views.

Τα δυνατά συναισθήματα του «Όλα Τα Δάκρυα» μεταφέρονται μέσα από ένα ατμοσφαιρικό music video, που θα «ανέβει» στο κανάλι της Panik Entertainment Group στο YouTube ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του Αντώνη Ρέμου, αυτή την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, στις 13:00καθώς και στο http://www.remosmusic.com.

Τα γυρίσματα του video έγιναν στην Αράχωβα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δημολίτσα και διήρκησαν δύο ημέρες, με το τελικό αποτέλεσμα να μας ταξιδεύει και να μας συναρπάζει. 

Αυτή την περίοδο, ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει τις επιτυχημένες sold out εμφανίσεις του στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι εμφανίσεις θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιανουαρίου και στη συνέχεια ο αγαπημένος ερμηνευτής θα πραγματοποιήσει το «Live Experience Tour 2020», μία μεγάλη χειμερινή περιοδεία ανά την Ελλάδα, με αφετηρία την Αθήνα και το στάδιο Τae Κwon Do, στις 12 Φεβρουαρίου.

Βρείτε το «Όλα Τα Δάκρυα» στα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/OlaTaDakria