ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε τραπέζι για 6 άτομα για την Live εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου στο State ✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

07.11.22

«Για φαντάσου», «κάποια ημέρα» «για μια φορά» και συγκεκριμένα την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, η Έλλη Κοκκίνου να εμφανιστεί στο State Nightclub στη Λευκωσία!

«Μακάρι» θα πεις!

«Όντως» θα απαντήσουμε!

 

Η Έλλη Κοκκίνου, θα μας ξεσηκώσει, θα μας διασκεδάσει και μαζί της θα περάσουμε μια υπέροχη βραδιά με μεγάλες επιτυχίες, νέα hit, χορευτικές διασκευές και αγαπημένα τραγούδια.

Η πάντοτε εντυπωσιακή και λαμπερή Έλλη Κοκκίνου, θα παρουσιάσει στο STATE Nightclub, για πρώτη φορά ζωντανά στην Κύπρο τη νέα της επιτυχία «Για φαντάσου». Το νέο της τραγούδι, είχε μεταδοθεί σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση από τον SUPER FM, χορηγό επικοινωνίας στη live εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους ακροατές του SUPER FM, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά το αναμενόμενο live act της Έλλης Κοκκίνου στο STATE Nightclub, στέλνοντας μέσω VIBER μήνυμα στο 99 104 888, γράφοντας  ΚΟΚΚΙΝΟΥ και το ονοματεπώνυμό τους.

 

Η κλήρωση για ένα τραπέζι 6 ατόμων με ένα μπουκάλι, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 09 Νοεμβρίου στην εκπομπή του Νίκου Βαρβαρέσου 14-16.00.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 11 και θα ήταν ευχής έργον να προμηθευτείτε το εισιτήριο ή να κάνετε την κράτησή σας έγκαιρα στο τηλέφωνο 222 55 111.

Το SΤΑΤΕ Night Club είναι μέλος του Occhio Hospitality Group και αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για clubbing στην πρωτεύουσα.

Κάντε follow το STATE Nightclub για να γνωρίζετε πρώτοι όλα τα ενδιαφέροντα που διοργανώνει το αγαπημένο σας club ενόψει της εορταστικής περιόδου και σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν!