ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε εισιτήρια για την συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στις Φοινικούδες✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

31.07.23

Η Ελένη Φουρέιρα έρχεται την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στην Παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα! Η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα σύνορα της Ελλάδας, έρχεται για να μας ξεσηκώσει και να αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, αυτό το πολύ… καυτό καλοκαίρι!

Και για πείτε μας, ποιος δε θα ήθελε να απολαύσει από κοντά την εκρηκτική super star;

Επειδή δύσκολα θα πει κανείς όχι σε αυτό, ο SUPER φροντίζει να σε πάει στη μεγάλη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις το μήνυμά σου στο VIBER του σταθμού 99 104 8 88, γράφοντας ΦΟΥΡΕΪΡΑ και το ονοματεπώνυμό σου και εμείς θα φροντίσουμε 10 SUPER ακροατές μαζί με ακόμη ένα άτομο της επιλογής τους, να απολαύσουν από κοντά αυτή τη μεγάλη συναυλία!

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, είναι φυσικά στα πλαίσια της περιοδείας της με τίτλο «Reborn Tour»! Πρόκειται για μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα που αφήνει ήδη εξαιρετικές εντυπώσεις και λέγονται τα καλύτερα!

Εσείς καλά θα κάνετε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας έγκαιρα, από το  Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS courier.

Πληροφορίες στο: 7000 70 66

Powered by: SUPER FM

Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας μέχρι και την Τετάρτη 30 Αυγούστου.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού