ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε μια διανυκτέρευση για 2 άτομα στο ANEMI SUITES HOTEL ✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

03.07.23

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ!

Ο Super FM, σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, καθώς και το ANEMI (ανέμι) SUITES HOTEL αναζητούν το τυχερό ζευγάρι που θα απολαύσει τις διακοπές του στην Πάφο, κερδίζοντας μια διανυκτέρευση για 2 άτομα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να το διεκδικήσετε είναι:
✔ FOLLOW τον λογαριασμό της ΕΤΑΠ και του SUPER FM στο Instagram @PafosRegion
✔ LIKE τη φωτογραφία του διαγωνισμού και τέλος
✔ TAG 2 (δύο) φίλους/ες σου στα σχόλια του post στο Instagram

Η επαρχία Πάφου είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του νησιού, που συνδυάζει  μαγευτική εξοχή, κοσμοπολίτικο θέρετρο, ιστορικές τοποθεσίες καθώς και αθλητικές δραστηριότητες.  Είτε είστε λάτρης της ηλιοθεραπείας, εξερευνητής ή αναζητάτε χαλαρωτικές διακοπές με υπέροχα τοπία, υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να επισκεφτείτε αυτό το όμορφο κομμάτι της Κύπρου οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Διάρκεια διεξαγωγής διαγωνισμού: Δευτέρα 03 έως Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην εκπομπή του Νίκου Βαρβαρέσου (14 με 16.00).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Super FM Radio (@superfm_radio)