ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε πακέτο διακοπών στο Sunny Beach στη Βουλγαρία, αξίας €2.500✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

05.05.23

O Super FM & Orthodoxou Travel ενώνουν για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις τους και δίνουν σε έναν ακροατή τη δυνατότητα να απολαύσει φουλ κομπλέ πακέτο διακοπών στο Sunny Beach στη Βουλγαρία, αξίας 2.500 ευρώ.

 

ΤΟ ΔΩΡΟ

Το πολύ καλοκαιρινό μας δώρο, περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για 2 άτομα το οποίο περιλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα για 7 βράδια, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και φόρους αεροδρομίων. Η συνολική αξία του πακέτου ανέρχεται στις 2.500 ευρώ.

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Για να λάβει κάποιος ακροατής στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνει like τα accounts του Super + Orthodoxou, να κάνει like τη φωτογραφία του διαγωνισμού και tag τον φίλο/ή/@ που θα ήθελε να προσκαλέσει στο ταξίδι.
-Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τρίτη 02 Μαϊου 2023, και η κλήρωση θα γίνει μέσω application στο στούντιο ένα μήνα μετά, την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023. Ο νικητής θα έχει 24 ώρες να δεχτεί το δώρο. -Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί εντός 24ων ωρών τότε θα πραγματοποιηθεί δεύτερη κλήρωση.
-Ο νικητής θα ταξιδέψει την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023!

 

Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Το Sunny Beach είναι ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο που βρίσκεται κοντά στην Μαύρη Θάλασσα της Βουλγαρίας, με τεράστια αμμώδη έκταση, γεμάτο με εντυπωσιακές καφετέριες, ολοκαίνουρια εστιατόρια και μπαράκια με θέα το απέραντο γαλάζιο! Το Sunny Beach αποτελεί τον ιδανικότερο καλοκαιρινό προορισμό, κατάλληλο τόσο για οικογενειακές διακοπές αφού διαθέτει ξενοδοχεία με εντυπωσιακά υδροπάρκα αλλά και τεράστιους παιδότοπους για τα παιδιά σας, τα οποία θα τους χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, αλλά και για τους νεαρούς καθώς το Sunny Beach φημίζεται για την έντονη και δραστήρια νυχτερινή ζωή αφού διαθέτει μεγάλο αριθμό νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και clubs, κατάλληλα για να σου χαρίσουν τις ονειρεμένες διακοπές που αναζητάς γεμάτες αξέχαστες εμπειρίες ζωής!
Φέτος, επίλεξε το Sunny Beach, το οποίο αποτελεί τη νέα τάση καλοκαιρινών διακοπών για το 2023, και ταξίδεψε είτε με την οικογένεια είτε με τους φίλους και ζήσε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται απευθείας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπουργκάς (Βουλγαρία) και στη συνέχεια θα γίνεται μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το Sunny Beach όπου θα βρίσκεται και το ξενοδοχείο της επιλογής σας!

 

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-2 Αεροπορικά εισιτήρια
-Φόρους αεροδρομίων
-Αποσκευή 20 κιλών καθώς και μια χειραποσκευή 8 κιλών
-Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
-Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας για 8
μέρες/7 βράδια

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την Παρασκευή 28 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού