ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε τραπέζι στο Nava Seaside για την Live εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

29.05.23

Εις τριπλούν επιτυχημένο το Σάββατό μας στο NAVA Seaside! Το Σάββατο 24 Ιουνίου το NAVA Seaside θα φιλοξενήσει το καλύτερο παιδί, τον Γιάννη Πλούταρχο και μαζί του θα τον συνοδέψουν επί σκηνής τα δικά του καλά παιδιά, ο Γιώργος και η Κατερίνα Κακοσαίου.

Οικογενειακή υπόθεση στο NAVA Seaside λοιπόν. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους ακροατές του SUPER FM, υπάρχει η δυνατότητα να ζήσουν από κοντά αυτή τη μαγική όπως όλα δείχνουν βραδιά, στέλνοντας μέσω VIBER μήνυμα στο 99 104 888, γράφοντας ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ και το ονοματεπώνυμό τους.

Η κλήρωση για ένα τραπέζι 6 ατόμων με ένα μπουκάλι, θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 Ιουνίου στην εκπομπή της Καλλιόπης 16-18.00.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το βράδυ και θα ήταν ευχής έργον να προμηθευτείτε το εισιτήριο ή να κάνετε την κράτησή σας έγκαιρα στο τηλέφωνο 22777744.

Χορηγός Φιλοξενίας, At Herbal Hotel
Στηρίζει η εταιρεία, Landas Colour
Χορηγός επικοινωνίας, Super FM

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού