ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε τραπέζι στο Nava Seaside για την Live εμφάνιση του Γιώργου Σαμπάνη✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

28.07.23

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης της νέας γενιάς, Γιώργος Σαμπάνης, έρχεται το Σάββατο 5 Αυγούστου στο NAVA Seaside, στον Πρωταρά!

Και επειδή ο συγκεκριμένος είναι “γεννημένος” για να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά με τα τραγούδια του και τις μουσικές του, έτσι και ο SUPER φροντίζει ένας τυχερός ακροατής να κερδίσει μετά από κλήρωση, ένα τραπέζι για 6 άτομα με ένα μπουκάλι να πάει να τον απολαύσει από κοντά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα μέσω VIBER στο 99104888, γράφοντας ΣΑΜΠΑΝΗΣ και το ονοματεπώνυμό σας.

“Ποιος Τυχερός” που λέει και ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, θα κερδίσει το τραπέζι για 6 άτομα; Μάθετέ το την Πέμπτη 3 Αυγούστου στην εκπομπή της Καλλιόπης 16-18.00.

Για κρατήσεις καλέστε στο 22777744 ή προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας για τη βραδιά αυτή! Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το βράδυ.

Χορηγός Φιλοξενίας, At Herbal Hotel
Στηρίζει η εταιρεία, Landas Colour & Sabbianco Properties
Χορηγός επικοινωνίας, Super FM

➡️Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη 3 Αυγούστου.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού