ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 4 θεραπείες σώματος αξίας €1000 από την Dr. Diana Vulcanescu

15.04.24

Η εισαγωγή της συσκευής Exion από την BTL Aesthetics σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, προσφέροντας μια εξελιγμένη, μη επεμβατική λύση για ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος. Μέσω του καινοτόμου σχεδιασμού και της ευέλικτης εφαρμογής του, η Exion θέτει ένα νέο πρότυπο για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και την εμπειρία των ασθενών στις αισθητικές θεραπείες.

Το ΠΡΩΤΟ διαθέσιμο Exion στην Κύπρο βρίσκεται στην Κλινική της Dr. Diana Vulcanescu στη Λευκωσία και προσφέρει ασύγκριτη αποτελεσματικότητα.

Ο SUPER FM σε συνεργασία με τη γιατρό Diana Vulcanescu δίνουν την ευκαιρία σε ένα super τυχερό ακροατή ή μια τυχερή ακροάτρια να κερδίσουν 4 θεραπείες σώματος αξίας €1000.

Για να διεκδικήσετε αυτό super δώρο και να ανανεώσετε επαγγελματικά το δέρμα σας τότε μπείτε στο Instagram του Super FM και ακολουθήστε τα 3 απλά βήματα! Follow, like και tag!

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 26 Απριλίου στην εκπομπή της Άντρεα Καφά, 14:00-16:00. 

– – – – – – – – – – – –

[Διάρκεια διαγωνισμού: Δευτέρα 15 Απριλίου-Παρασκευή 26 Απριλίου 2024]

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

* Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου.
* Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
* Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους.
* Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού.