ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εβδομάδα 15/04-19/04/24-Σχεδόν όλοι… νικητές!

19.04.24

Για άλλη μια εβδομάδα είχαμε μεγάλη συμμετοχή στο πολύ πετυχημένο και αγαπημένο σας Super Breakfast Quiz που μοιράζει καθημερινά €50 μετρητά!

Αυτή την εβδομάδα πήγαμε καλούτσικα, αφού σχεδόν όλοι όσοι συμμετείχαν κέρδισαν! Η Δευτέρα δεν ξεκίνησε και πολύ καλά, αφού η Αίμιλη έχασε και έτσι είχαμε jackpot για την Τρίτη €100 . Από την Τρίτη και έπειτα η εβδομάδα κύλησε τέλεια. Ο Ανδρέας κέρδισε το Jackpot των €100 της Δευτέρας, και έτσι συνεχίστηκε η υπόλοιπη εβδομάδα, αφού η Μαρία, η Χριστίνα και η Ελένη, δεν έχασαν! Αντιθέτως, κέρδισαν από €50 ο καθένας. Επομένως, την Δευτέρα 22Απριλίου, μπορείτε να διεκδικήσετε τα €50, και αν κάποιος δεν τα καταφέρει, τότε θα έχουμε Jackpot για την επόμενη μέρα!

Γενικά πάντως, το Super Breakfast Quiz συνεχίζει να μοιράζει χρήματα αφού μέχρι στιγμής έχει μοιράσει πάνω από €3300 και έχει κάνει χαρούμενους 42 super τυχερούς ακροατές, και… συνεχίζουμε!!!

Συντονιστείτε κάθε πρωί, 8:30-10:00 στο Super Breakfast με την Καλλιόπη, και διεκδικείστε €50! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε στις ερωτήσεις της Καλλιόπης χωρίς να πείτε ναι ή όχι. Και αν πάλι χάσετε τότε έχουμε Jackpot και τα χρήματα μεταφέρονται για την επόμενη μέρα! 

Στείλτε μήνυμα στο Viber 99 104 8 88 γράφοντας Quiz και το ονοματεπώνυμο σας για να δηλώσετε συμμετοχή.

Καλή επιτυχία σε όλους σας.