ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε προϊόντα ABOCA αξίας €25 ✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

15.12.23

Η Marathon Trading σε συνεργασία με τον SUPER FM δίνουν την ευκαιρία σε 4 τυχερούς ακροατές να κερδίσουν προϊόντα ABOCA, φυσικής προέλευσης για την υγεία του στομάχου και του εντέρου αξίας €25 το καθένα.

Το πακέτο περιλαμβάνει το Sollievo PhysioLax (Σολιέβο Φύζιολαξ) που ενδείκνυται για τη φυσιολογική θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Επίσης περιλαμβάνεται και το NeoBianacid (Νίο μπιανάσιντ) που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση προβλημάτων που συνδέονται με την οξύτητα, όπως είναι η καούρα, ο πόνος, η γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση και η γαστρίτιδα.

Για να το διεκδικήσετε αυτό το δώρο στείλτε το μήνυμά σας μέσω Viber στο 99 104 8 88 γράφοντας SOLLIEVO και το ονοματεπώνυμό σας και η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Λουίζας Μιχαηλίδου 10-12, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Τα προϊόντα Aboca διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία.

Πάντα συμβολευόμαστε το γιατρό ή το φαρμακοποιειό μας.

– – – – – – – – – – – –

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού