ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε Διαμονή στο AZIA RESORT & SPA
✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

06.07.21

Ο SUPER FM και η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε μια διανυκτέρευση για 2 άτομα με πρόγευμα στο ξενοδοχείο AZIA Resort & Spa στην Πάφο.

 

Η επαρχεία Πάφου είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του νησιού, που συνδυάζει μαγευτική εξοχή, κοσμοπολίτικο θέρετρο, ιστορικές τοποθεσίες καθώς και αθλητικές δραστηριότητες.  Είτε είστε λάτρης της ηλιοθεραπείας, εξερευνητής ή αναζητάτε χαλαρωτικές διακοπές με υπέροχα τοπία, υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να επισκεφτείτε αυτό το όμορφο κομμάτι της Κύπρου οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ!!!

 

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

 

Στείλτε μήνυμα εντελώς δωρεάν στο VIBER 99 104 8 88  με την ένδειξη «PAFOS» (κενό) ονοματεπώνυμο, πόλη και πάρτε την ευκαιρία να κερδίσετε!

 

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Τρίτη 06 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021.
  2. Στέλνοντας μήνυμα στο 99 104 8 88 τα δεδομένα σας επεξεργάζονται μόνο από την εκπομπή που τα στέλνετε και διαγράφονται εντός 48 ωρών.
  3. Ο διαγωνισμός θα κληρώσει 1 νικητή. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από το τμήμα Marketing του Super FM την Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021.