ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο Fikardou Chalet small>✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

08.01.24

Μετά τις γιορτές χρειαζόμαστε ένα διήμερο… έτσι για να ξεσκάσουμε λίγο, να επανέλθουμε και να προετοιμαστούμε για τα… επόμενα που έρχονται!

Ο Super σε συνεργασία με το Fikardou Chalet (Φικάρδου Σαλέ) δίνουν την ευκαιρία σε ένα super τυχερό ακροατή να κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Superior Chalet για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο αξίας €250.

Απολαύστε τις ανέσεις που προσφέρει το Fikardou Chalet στην καρδιά της φύσης στο γραφικό Φικάρδου της επαρχίας Λευκωσίας. Ξεκουραστείτε και ζήστε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας στα παραδοσιακά σπιτάκια που αντικατοπτρίζουν την αρχιτεκτονική και ιστορία του χωριού.

Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό το υπέροχο διήμερο;:

Στείλτε το μήνυμά σας μέσω Viber στο 99104888 γράφοντας ΦΙΚΑΡΔΟΥ και το ονοματεπώνυμό σας και θα μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο SUPER Breakfast την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για το Chalet: 97706062 ή 99898878.

– – – – – – – – – – – –

[Διάρκεια διαγωνισμού: Δευτέρα 08 Ιανουαρίου-Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024].

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού