ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
23 Feb.

Η Dove Cameron ξεκινάει το 2022 με το νέο της single “Boyfriend” με την ίδια να βοηθάει στη δημιουργία του τραγουδιού. 

Το “Boyfriend” προβάλει μια διαφορετική διάσταση της pop τραγουδίστριας, αυτή που έχει ρίζες στην αγάπη για τον εαυτό μας και τη διαφάνεια. Την παραγωγή την έχει κάνι ο Evan Blair ενώ η Dove Cameron μοιράζεται μια στιγμή κατά την οποία βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον. Εκφράζει επίσης τη λαχτάρα της για αυτό το άτομο και μεταφέρει την ικανότητά της να μπορεί να τον μεταχειριστεί καλύτερα απο οποιαδήποτε άλλη. Το νέο τραγούδι, το οποίο κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα στο TikTok έχει γίνει ήδη το αγαπημένο των fans της. 

Μιλώντας για το single, η Dove είπε: “Γράφοντας το ‘Boyfriend’, νιώθω οτι τελικά βρήκα τον ήχο μου, την οπτική μου πλευρά και τον εαυτό μου, με έναν τρόπο που δεν ήμουν σίγουρη οτι θα το έκανα ποτέ. Ειμαι πολύ χαρούμενη που κυκλοφόρησα αυτό το track. Ελπίζω να αισθάνεστε το ίδιο και εσείς όταν το ακούτε”

Το “Boyfriend” είναι η πρώτη κυκλοφορία της Dove για τη νέα χρονιά και έρχεται αμέσως μετά τη πρόσφατη sold-out περιοδεία της “An Evening with Dove Cameron”, που πραγματοποίησε το Φθινόπωρο του 2021. Πέρσυ η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το αισιόδοξο disco pop single “LazyBaby” αλλά και μια συνεργασία με τον καλλιτέχνη Rezz, με τίτλο “Taste of You”. Με μια μεγάλη παρουσία ανω των 46 εκατομμυρίων followers σε όλα τα social media, η Dove ανυπομονεί να συνεχίσει να μοιράζεται τον πιο αληθινό εαυτό της με νέο και παλιό κοινό. 

Το “BOYFRIEND” κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.