ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||||
22 Apr.

Δύο νεκροψίες στη σορό του Avicii – Tι λέει η αστυνομία…

Ο θάνατος του dj Avicii δεν συνδέεται με οποιασδήποτε εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τις αρχές στο Ομάν.

Δύο διαφορετικές νεκροψίες πραγματοποιήθηκαν στη σορό του DJ την Παρασκευή και το Σάββατο και σε πρώτη φάση οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι «δεν υπάρχει υποψία για εγκληματική ενέργεια που να οδήγησε στο θάνατό του» σύμφωνα με πηγή από τις αστυνομικές αρχές που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο. Εκτιμάται πως μόλις ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις θα υπάρξει περισσότερη πληροφόρηση.

Ωστόσο δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την επίσημη αιτία θανάτου και αυτό προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά μεταξύ των φανς που ακόμη θρηνούν την απώλεια του δημοφιλούς μουσικού.

Ο Avicii βρέθηκε νεκρός στο Ομάν την Παρασκευή το πρωί. Ο αδελφός του είναι στην πόλη της Μέσης Ανατολής από χθες αναζητώντας απαντήσεις ενώ οι μάνατζερς του Avicii δεν έχουν προβεί σε άλλες ανακοινώσεις. H σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στη Σουδία αυτή την εβδομάδα και θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την κηδεία του

Ωστόσο εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία που προκαλεί συζητήσεις καθώς δείχνει τον Dj μια μέρα πριν το θάνατό του να είναι με φίλους σε μια βάρκα και να κρατά στο χέρι ένα ποτήρι με ποτό. Δεν είναι σίγουρο πως το ποτό περιέχει αλκοόλ και ο Avicii δείχνει χαρούμενος και υγιής στην φωτογραφία που είναι τραβηγμένη στην πόλη Μουσκάτ σε τοποθεσία κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο Avici είχε εδώ και χρόνια δηλώσει ότι σταμάτησε να πίνει λόγω παγκρεατίτιδας και πως ζούσε ένα νηφάλιο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα προβλήματα με την υγεία του ήταν γνωστά καθώς ο Avicii είχε αποσυρθεί από τις live εμφανίσεις του ήδη από το 2016.

Τα πρώτα προβλήματα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2012, όταν νοσηλεύθηκε στην Νέα Υόρκη με οξεία παγκρεατίτιδα, μια παρενέργεια από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Μετά από 11 ημέρες νοσηλεία είχε επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, αλλά ένα χρόνο μετά, ο Avicii βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Αυστραλία.

Τελικά το 2014 υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση απομάκρυνσης χοληδόχου κύστης ενώ έπρεπε να αφαιρέσει τη σκωληκοειδή του απόφυση. Έξι μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο Avicii συνέχισε να υποφέρει από προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να ακυρώσει όλες τις επικείμενες παραστάσεις του, συμπεριλαμβανομένων του show ως επικεφαλής στο TomorrowWorld, τις μόνιμες εμφανίσεις στα XS και Encore Beach Club του Λας Βέγκα, καθώς και μια προγραμματισμένη ασιατική περιοδεία τον Οκτώβριο.

Χιλιάδες θαυμαστές του Avicii συγκεντρώθηκαν χθες στο κέντρο της Στοκχόλμης για να αποτίσουν τιμή στον DJ.

Η Sergels torg – η πιο κεντρική δημόσια πλατεία στη Στοκχόλμη, την πόλη όπου γεννήθηκε ο μουσικός γέμισε φανς και πλημμύρισε με τη μουσική του.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή πριν η μουσική του Avicii ακουστεί από τα μεγάφωνα και ο κόσμος αρχίσει να χορεύει και να τραγουδά με τη μουσική του.