ΟΛΑ ΤΑ EVENTS

31.08.23

Date

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στο NAVA Seaside

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, έρχεται στο NAVA Seaside, στον Πρωταρά, για το closing party του καλοκαιριού!

 

Η απόλυτη φωνή, με τις αμέτρητες επιτυχίες θα βρίσκεται στο νησί μας, και εμείς σας θέλουμε εκεί μαζί μας, αν θέλετε και εσείς βέβαια, για να αποχαιρετήσουμε μαζί το φετινό καλοκαίρι στο NAVA Seaside, στον Πρωταρά με τον καλύτερο τρόπο.

 

Αν γουστάρετε λοιπόν, μπορείτε να διεκδικήσετε μετά από κλήρωση ένα τραπέζι για έξι άτομα με ένα μπουκάλι, για να διασκεδάσουμε παρέα με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Στείλτε το μήνυμά σας μέσω VIBER στο 99 104 8 88, γράφοντας ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ και το ονοματεπώνυμό σας και μπείτε στην κλήρωση.

Η κλήρωση για το τραπέζι 6 ατόμων με ένα μπουκάλι, θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 Αυγούστου στην εκπομπή της Άντρεας Καφά 14-16.00.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το βράδυ και επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο πάρτυ και τα εισιτήρια έχουν ήδη αρχίσει να εξαντλούνται, καλό θα ήταν να προμηθευτείτε τα δικά σας έγκαιρα!

Βέβαια για να είστε εντελώς σίγουροι κάντε και την κράτησή σας έγκαιρα στο τηλέφωνο 22 777 744 γιατί εξασφαλίσετε ακόμα καλύτερη θέση στο πάρτυ!!

Χορηγός Φιλοξενίας: At Herbal Hotel

Στηρίζουν οι εταιρείες: Landas Colour & Sabbianco Properties

Χορηγός επικοινωνίας: Super FM

➡️ Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τετάρτη 30/08/2023.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού