ΟΛΑ ΤΑ EVENTS

30.11.21

Date

SMA 21

Τα SUPER MUSIC AWARDS 2021 By KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, δίνουν ραντεβού με το κοινό της Κύπρου σε μια λαμπερή βραδιά απονομής που θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στο Pavilion Hall στη Λευκωσία.

Η μεγαλύτερη μουσική διοργάνωση στην Κύπρο, τα SMA, επιστρέφει με μια τελετή στην οποία αναμένεται να δώσουν το «παρών» τους μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής μουσικής στο πιο σούπερ πάρτι της χρονιάς. Ετοιμαστείτε για ένα σόου με τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες σε εντυπωσιακά live acts, με δυνατές συγκινήσεις και εκπλήξεις.

Τη τελετή απονομής των SUPER MUSIC AWARDS 2021 By KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θα παρουσιάσουν ο αγαπημένος Θέμης Γεωργαντάς και η εντυπωσιακή Stefania. ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ?

Πληροφορίες – αγορά εισιτηρίων από το Pavilion Hall στο τηλέφωνο 22 32 22 22.

Έναρξη εκδήλωσης στις 20:00.  Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00.

Με προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας του κοινού και των συμμετεχόντων καλλιτεχνών η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με έγκυρο Ευρωπαϊκό Ψηφιακό πιστοποιητικό COVID.

Θυμίζουμε πως λόγω των μέτρων κοινωνικής απόστασης και της μειωμένης χωρητικότητας, οι θέσεις στον χώρο διεξαγωγής είναι περιορισμένες και ενδεχομένως να εξαντληθούν σύντομα.

Διοργανωτής: SUPER FM

Χορηγοί Βραβείων:

Single της Χρονιάς : από το σχέδιο Ανταμοιβή των καρτών της Τράπεζας Κύπρου

Album της Χρονιάς : by γαλατάκι Χαραλαμπίδης Κρίστης

Μπαλάντα της Χρονιάς : by Cablenet

Βίντεο της Χρονιάς : by Nicosia Mall

Young Idol : από το Νέο Seat Arona

Επισημος Αερομεταφορέας : SKY Express

Μέγας Χορηγός: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.  ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΖΩΗΣ