ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
02 Sep.

Έξι χρόνια χωρίς τον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή

Έξι χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Αντώνης Βαρδής “έφυγε” από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

 
Έξι χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή: Ο χρόνος σταμάτησε εκείνο το ξημέρωμα στις 6

Ο γιος του Γιάννης Βαρδής που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή αυτή την θλιβερή επέτειο:

 

“6 χρόνια μπαμπά. 6 χρόνια που είναι σαν χτες. Όταν φεύγει κάποιος δεν ορίζεται πλέον ο χρόνος. Η μάλλον σταμάταει ο χρόνος. Παύει να υπάρχει. Και για μένα αν και προχώρησα και πάτησα στα πόδια μου,αν και έκανα μια υπέροχη οικογένεια που τους λατρεύω…,ο χρόνος σταμάτησε εκει. Εκείνο το ξημέρωμα στις 6. Σαγαπάω. Δεν σε ξεχνάω ποτέ”, έγραψε στη λεζάντα ο Γιάννης Βαρδής.

 
antonis_vardis

Ο Γιάννης Βαρδής είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα του και κάθε χρόνο τιμά τη μνήμη του.

“Λείπεις πολύ”

Με αφορμή την ημερομηνία γέννησης του τραγουδιστή, ο Σαν σήμερα, 7 Αυγούστου, γεννήθηκε ο Αντώνης Βαρδής. Ο γιος του, ο Γιάννης Βαρδής, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε μερικά όμορφα και συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του.

“Χρόνια σου πολλά μπαμπά. Λένε πως δεν εύχεσαι σε ανθρώπους που έχουν φύγει απ τη ζωή. Για μένα δεν έφυγες ποτέ όμως. Θα είσαι για πάντα εδώ. Λείπεις πολύ να ξέρεις. Το σπίτι σου ήταν πάντα γεμάτο με μελωδίες. Τώρα πλέον πέρα απ τις μελωδίες έχει και πολλά παιδικά χαμόγελα και αυτό θα σε χαροποιούσε πολύ. Σ’ αγαπάω κάθε μέρα πιο πολύ”.

Το συγκινητικό post του Γιάννη Βαρδή στον πατέρα του για τη γιορτή του

Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή το 2014. Το 2013 ο Αντώνης Βαρδής διαγνώστηκε με καρκινικό όγκο στο κεφάλι και ξεκίνησε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά τις θεραπείες που ακολούθησε, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία, μετά την οποία υπήρξαν ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του.

Παρ’ όλα αυτά η υγεία του γρήγορα επιδεινώθηκε καθώς η δεξιά πλευρά του παρέλυσε και δεν ήταν σε θέση να περπατήσει, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε προβλήματα με τον οισοφάγο του. Έπειτα ακολούθησε ειδικές θεραπείες και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του και άτομα από το στενό του περιβάλλον. Απεβίωσε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014.