ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
08 Jan.

Justin Bieber: Μία απρόβλεπτη βραδιά στο music video του «Yummy»

Την απρόβλεπτη εξέλιξη μίας βραδιάς του Justin Bieber παρακολουθούμε στο music video του «Yummy».

Ο Justin Bieber δίνει στη δημοσιότητα το music video που ντύνει με εικόνα το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Yummy».

Το νέο single του pop star κυκλοφόρησε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου από την Def Jam Recordings / Universal Music και ανέβηκε αμέσως στο Νο. 1 του iTunes σε πλήθος χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ενώ έκανε ντεμπούτο στο Νο. 2 τόσο στο παγκόσμιο όσο και στο αμερικανικό chart του Spotify.

Το «Yummy» σηματοδοτεί την έναρξη ενός εντελώς καινούργιου κεφαλαίου για τον Justin Bieber.

Πρόκειται για το πρώτο single από το πολυαναμενόμενο πέμπτο studio album του τραγουδιστή, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί εντός του 2020, ενώ έκπληξη αποτελεί και ο ήχος του τραγουδιού.

Το «Yummy» συνδυάζει στον καμβά του R&B επιρροές, όπως είχε προμηνύσει ο Bieber, αλλά και pop-trap στοιχεία, ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής. Το τραγούδι χρωματίζει μοναδικά το μοναδικό φαλσέτο του Justin.

Το music video που συνοδεύει το «Yummy» έχει γυριστεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Καναδής Bardia Zeinali (Ariana Grande, Troye Sivan).

Στις οθόνες μας παρακολουθούμε την απρόβλεπτη εξέλιξη της βραδιάς του Justin Bieber σε ένα πολυτελές εστιατόριο με εκκεντρικούς θαμώνες, το οποίο μετατρέπεται σε club. Την παράσταση κλέβει τα ροζ χρώμα στα μαλλιά του τραγουδιστή.

Στις 27 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στο YouTube η σειρά ντοκιμαντέρ «Justin Bieber: Seasons» που αποτελείται από 10 επεισόδια και καταγράφει τα τελευταία χρόνια στη ζωή του αστέρα της pop.

Τέλος, στις 14 Μαΐου θα ξεκινήσει η – σχεδόν πεντάμηνη – περιοδεία του Justin Bieber στη Βόρεια Αμερική, της οποίας το πρόγραμμα έχει ήδη ανακοινωθεί.

Πηγή: hit-channel.com