ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
26 Jul.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε στον SUPER FM!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου στην εκπομπή του Ζήνων Ζιντίλη στον Super Fm, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

Ο διαχρονικός συνθέτης και ερμηνευτής, Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε για την επιστροφή του συγκροτήματος των Πυξ Λαξ στη συναυλία- αναδρομή που πρόκειται να παρουσιάσουν στην Κύπρο γιορτάζοντας τα 30 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος.

Αναφερομένος στην τραγική συγκυρία της εμφάνισης τους ο ίδιος δήλωσε: «Εμείς αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να παίζουμε μουσική από το Σάββατο κι έπειτα, σεβόμενοι τη ζωή και τη συνέχιση της και το ότι υπάρχει ανάγκη η ζωή να συνεχίζεται, γιατί με αυτόν τον τρόπο αισθανόμαστε ότι ουσιαστικά αποτίουμε φόρο τιμής και στους ανθρώπους που φεύγουνε».

Για το νέο τους άλμπουμ συνέχισε: «Κάναμε έναν καινούριο δίσκο και πλέον συνειδητοποιήσαμε ότι είναι ένα γεμάτο κεφάλαιο και της δικής μας ζωής. Ήταν εξαιρετική δουλειά. Οι προθέσεις της είναι καθαρές και ειλικρινείς. Ο δίσκος μας θα πάει στο χρόνο. Ο ρόλος του καλλιτέχνη είναι να αφουγκράζεται τη δικιά του ψυχή και αυτά να καταθέτει. Δεν υπάρχει κάτι να αποδείξουμε».

Το ιστορικό μουσικό ραντεβού που δίνουν οι Πυξ Λαξ με το κοινό της Κύπρου είναι το Σάββατο 28 Ιουλίου στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του εδώ: